Aplikáciu nájdete v obchode AppGallery.

Klienti mBank si môžu mobilnú aplikáciu stiahnuť už aj v obchode Huawei AppGallery a používať ju na zariadeniach bez Google služieb. Ide napríklad o smartfóny série Huawei P40, smartfóny série Y – Huawei Y6p či Huawei Y5p, Huawei Mate 30/40 Pro a Huawei Mate Xs.

mBank v tlačovej správe uvádza, že mobilná aplikácia pre Huawei telefóny obsahuje všetky obľúbené funkcie, medzi ktoré patrí napríklad informácia o zostatku na účte, zadávanie platieb a nastavenie ich limitov, skener QR kódov či možnosť založiť si účet kompletne online. V prípade potreby je možné sa priamo z mobilnej aplikácie spojiť so zákazníckym centrom mLinka, bez nutnosti ďalšej identifikácie.

K zariadeniu Huawei z dôvodu nepodporovania služieb Google nie je možné pridať platobnú kartu a využívať tak napr. službu Google Pay. Klienti však môžu použiť ďalšie možnosti bezkontaktnej platby, napríklad prostredníctvom bezdotykovej nálepky.

V obchode Huawei AppGallery sa momentálne nachádzajú už všetky dôležité slovenské banky. Kompletný zoznam dôležitých aplikácií nájdete v tomto článku.

Zdroj: mBank

Prečítajte si aj:

Huawei AppGallery: Tieto slovenské a bankové aplikácie v ňom nájdete (DOPLNENÉ k 5. 8.)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit