Slávna medzinárodná ne-konferencia zavíta i tohto roku do Bratislavy. Ak ťa baví analytika, data science alebo marketing, MeasureCamp je presne pre teba. Kombinácia skvelej atmosféry a deň nadupaný informáciami. Jedlo, workshopy a afterparty nebudú chýbať!

MeasureCamp vznikol v Londýne v roku 2012 ako idea zdieľať užitočné a hlavne praktické poznatky z praxe digitálneho marketingu. Počas rokov sa MeasureCamp  vďaka neformálnosti a kvalitnému výberu tém stal celosvetovým eventom a konal sa napríklad v Hongkongu či v Austrálii.

Okrem Londýna, Paríža alebo Prahy sa domovom MeasureCampu stala aj Bratislava. Tohto roku sa uskutoční už po štvrtýkrát, a to v coworkingu HubHub.  Výnimočným hosťom bratislavského MeasureCampu bude marketér a speaker svetového formátu Jim Stern!

Jim Stern ako jeden z prvých formuloval koncept online marketingu v 90. rokoch a založil eMetrics Summit – digitálnu konferenciu organizovanú v 18 mestách po celom svete. Taktiež je súčasťou Digital Analytics Association a v roku 2018 predstavil ideu Marketing Evolution Experience. Jim Stern bol menovaný ako jeden z 50 najvplyvnejších ľudí v digitálnom marketingu a podľa National Speakers Association patrí medzi top 25 Hot speakerov. Na bratislavskom MeasureCampe bude mať vlastný workshop.

Vstup na ne-konferenciu je free a jedinou podmienkou je zaregistrovať sa vopred, pretože počet miest je obmedzený. Posledný release lístkov bude v stredu 20. marca!

Na čo sa môžeš tešiť sú prednášky na rozličné témy z digital marketingu, data science a analytiky. Prednášať budú ľudia z brandže, s ktorými môžeš diskutovať a zdieľať reálne case studies a skúsenosti. Súčasťou MeasureCampu sú už tradične aj workshopy, ktoré vedú experti z praxe, takže novým vedomostiam unikneš len ťažko. 🙂

Celodenný program s prednáškami a diskusiami, tvorenými primárne účastníkmi, bude sprevádzaný raňajkami, obedom a snackmi počas coffee breaks. Na večer je už tradične pripravená afterparty! Každý účastník bude obdarovaný MeasureCamp tričkom.

Ak máš čo povedať a chuť sa podeliť, neváhaj a staň sa jedným zo speakrov na tohtoročnom bratislavskom MeasureCampe.  

#4 MeasureCamp sa bude konať vďaka sponzorom Exponea, Piano, Orange a ďalším.

Tešíme sa na teba a vidíme sa 6. apríla!

Značky: