Technologický gigant Meizu zjavne zakončil rok veľmi úspešne.

Spoločnosť uviedla, že jej vlajková loď Meizu Pro 7 získala za svoj inovatívny dizajn ocenenie na nemeckom iF Product Design 2018. Je to úžasný spôsob, ako započať čínsky Nový rok!

Ceny iF Product Design Award sa začali udeľovať v roku 1954 a v tejto tradícii sa pokračuje na ročnej pravideľnosti. Ceny sa odovzdávajú vo viacerých disciplínach a každoročne dosahujú viac ako 5 500 prispievateľov z približne 59 krajín sveta. Meizu Pro 7 sa výhercom stal z viac ako 6 400 prihlášok predložených súťažiacimi z 54 krajín z celého sveta v kategórii dizajnu smartfónov.

Ocenenie naozaj nie je prekvapujúce, pretože Meizu Pro 7 je známy svojim veľkolepým štýlovým dizajnom, ktorý sa úplne líši od minulých modelov Meizu. Návrh Meizu Pro 7 bol vytvorený spoločnosťou Frog design, ktorá je nadnárodnou dizajnérskou spoločnosťou, ktorej korene sú v Nemecku.

Dizajnovo je Meizu Pro 7 veĺmi podarená vlajková loď, ktorá má dve obrazovky. Hlavný panel dopĺňa sekundárny 1,9 palcový Amoled displej, ktorý je na zadnej stene zariadenia. Displej je umiestnený na ľavej strane zadnej časti zariadenia a zobrazuje niektoré oznámenia, rovnako vie spúšťať aj niekoľko aplikácií.

Hlavným displejom je 5,2 palcová obrazovka Super AMOLED s FullHD rozlíšením 1920 x 1080 pixelov, zatiaľ čo Pro 7 Plus má zobrazovací panel väčší, konkrétne 5,7-palcový. Meizu Pro 7 používa pri niektorých modeloch čip MediaTek Helio X30, ako aj Helio P25.

Ďalšou zaujímavou funkciou je nastavenie duálneho fotoaparátu. Pre tieto účely je ovládanie spojené so sekundárnym displejom. Zariadenie navyše beží na vlastnej nadstavbe Flyme 6 bežiacom na Android 7.0 Nougat. Ako zdroj energie slúži 3000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním mCharge 3.0.

zdroj: gizmochina

Prečítajte si aj:

Meizu Pro 7 oficiálne: Prekvapí unikátnym zadným displejom

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.