Zariadenie Netatmo Weather Station for Smartphone nie je na trhu úplnou novinkou, ide však o pomerne špecifický produkt.

Táto meteorologická stanica ponúka v základnom balení základný a vonkajší modul. Manuál je pomerne strohý, mobilná aplikácia pre Android a iOS vás našťastie prevedie celým procesom nastavenia produktu. Z používateľského hľadiska oceňujeme podrobné informácie o teplote, tlaku, vlhkosti alebo hluku v miestnosti. Vonkajší modul informuje o teplote a vlhkosti. K údajom môžete pristupovať na diaľku cez webové rozhranie alebo mobilnú aplikáciu.

Zariadenie je spracované kvalitne, údaje aktualizuje každých 5 minút a ich presnosť je výborná. Oceňujeme možnosť nastaviť si alarmy, napr. v prípade, že treba vyvetrať miestnosť. Škoda o niečo vyššej ceny.  V prípade, že hľadáte domácu meteostanicu, je Netatmo veľmi dobrá voľba. A tiež šikovný darček, ktorý poteší.

Cena: 169 EUR
Zapožičal: Audio.sk

Tento článok vyšiel aj v tlačenom májovom vydaní TOUCHIT č. 4/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania. 

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit