Spoločnosť o pár hodín oficiálne predstaví nové skutočne bezdrôtové slúchadlá.

Ide o vlajkové slúchadlá s aktívnym potlačením hluku. Vďaka príspevku viceprezidenta Xiaomi, sa teraz dozvedáme kľúčové informácie, ktoré budú zajtra počas predstavenia doplnené. FlipBuds Pro sú slúchadlá s vymeniteľnými gumovými nástavcami. Nabíjacie puzdro má oválny tvar a lesklo čiernu povrchovú úpravu s LED svetlom, ktoré zobrazuje zostávajúcu úroveň nabitia batérie.

Aktuálne boli zverejnené snímky obrazovky s ponukou nastavení, v ktorej sa nachádzajú ovládacie prvky pre reguláciu okolitého zvuku a aktívneho potlačenia hluku (ANC). K dispozícii sú tiež programovateľné gestá pre jednoduché a dvojité poklepanie, ako aj pre oddelenie ľavého a pravého slúchadla, ak chcete používať iba jedno z nich.

Senzor priblíženia dokáže tiež zistiť, kedy ste si slúchadlá zložili, čím sa automaticky pozastaví prehrávanie skladieb. Rovnako je automaticky umožnené odpovedať na prichádzajúce hovory. Medzi ďalšie možnosti patrí detekcia správneho nasadenia, ktorá zaistí optimálne potlačenie hluku, sledovací režim slúchadiel a režim s nízkou latenciou, ktorý je ideálny na hranie hier.

FlipBuds Pro podporujú zvukové kodeky AAC, SBC a aptX.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Sony WF-1000XM4: Vysokokvalitné obrázky potvrdzujú očakávaný dizajn (Aktualizované)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.