Predstavenie týchto očakávaných TWS slúchadiel bude onedlho.

Aktualizované 12.5.2021:

Nová séria obrázkov zobrazuje slúchadlá v celej ich kráse

Pripravovanú novinku si môžete pozrieť aj na porovnávacích obrázkoch s modelom WF-1000XM3

Pôvodný článok 11.5.2021:

Aktuálny model TWS slúchadiel je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný zvuk a množstvo funkcií vrátane ANC. WF-1000XM3 sú na trhu už nejaký čas, takže prirodzene očakávame ich nástupcu. Aj u nás v redakcii sme si WF-1000XM3 obľúbili, avšak nejaké to vylepšenie by sme privítali. Malo by sa týkať predovšetkým dizajnu a ergonómie.

Nové správy z Walkman blogu rozhodne potešia tých, ktorí čakajú na novú generáciu TWS slúchadiel od Sony. Tie sa prirodzene pripoja k už predstavenému modelu hlavových slúchadiel WH-1000XM4, ktoré patria vo svojej triede ku špičke na trhu.

Dizajn WF-1000XM4 sa na prvý pohľad javí, že je viac prispôsobený aktuálnym trendom, čo znamená, že slúchadlá sú menšie a ergonomickejšie. Zdroj rovnako podporuje skoršie tvrdenia, že Sony pridá podporu zvuku vo vysokom rozlíšení, rýchlejšie káblové nabíjanie a bezdrôtové nabíjanie v štýle AirPods.

Sony WF-1000XM4

Zdroj: The Walkman Blog

Na jedno nabitie by mala novinka dokázať hrať šesť hodín, čo je porovnateľné s aktuálnou generáciou slúchadiel XM3. Doteraz pritom nevieme, či bude novinka odolná voči vode a potu. Aj keď zatiaľ nepoznáme presný dátum predstavenia, správy naznačujú, že uvedenia TWS slúchadiel sa dočkáme skôr ako až na jeseň tohto roku. Je vysoko pravdepodobné, že WF-1000XM4 budú predstavené júni.

Zdroj: AndroidAuthority

Titulný obrázok: Sony WF-1000XM3

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM4: Kvalita a top možnosti v hlavových slúchadlách

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.