Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť zároveň rozširuje svoje distribučné aktivity do regiónu juhovýchodnej Európy

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS oznámila, že novým pracovníkom na pozícii Sales Engineer sa stal Michal Hebeda, ktorý bude zodpovedný za predpredajné aktivity spoločnosti v Českej republike a na Slovensku a novo tiež v juhovýchodnej Európe. Michal Hebeda, za ktorým stoja dlhoročné skúsenosti v oblasti IT a kybernetickej bezpečnosti vrátane 9 rokov strávených v Kerio Technologies, prichádza do ZEBRA SYSTEMS zo spoločnosti Sophos.

V ZEBRA SYSTEMS má od 1. augusta na starosti hlavne predpredajnú podporu partnerov, zákazníkov aj kolegov z obchodného oddelenia v rámci projektov v Českej a Slovenskej republike pre všetky produkty distribuované v rámci portfólia výrobcov GFI Software, Acronis a SolarWinds MSP. V spoločnosti Sophos bol ako Sales Engineer členom tímu predpredajnej podpory, ktorý bol zodpovedný za región východnej Európy. Predtým pôsobil na pozícii obchodného manažéra vo firmách Marbes a Vítkovice IT Solutions a v rokoch 2005 – 2014 ako Sales Engineer v spoločnosti Kerio Technologies, ktorej produkty sú teraz súčasťou portfólia GFI Software.

Rovnakú pracovnú náplň ako v ČR a na Slovensku bude Michal Hebeda mať aj v regióne juhovýchodnej Európy, kam ZEBRA SYSTEMS rozšírila svoje distribučné aktivity. Aktuálne tam firma pôsobí v Srbsku, Černej Hore a Chorvátsku, kam dodáva riešenia GFI Software a cloudové služby Acronis, pričom do konca roka dôjde k rozšíreniu o ďalšie krajiny regiónu. Predaj v juhovýchodnej Európe zaisťuje od 1. augusta Nebojsa Stankič v pozícii regionálneho manažéra ZEBRA SYSTEMS.

„Veľmi si vážime príchod Michala na pozíciu Sales Engineer v tomto dynamickom období, ktoré naša firma práve zažíva,“ povedal Zdeněk Bínek, riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Pevne verím, že jeho detailné znalosti z kybernetickej bezpečnosti nám pomôžu prehĺbiť úspešnú spoluprácu s lokálnymi partnermi, a tiež nám budú nápomocné aj jeho medzinárodné skúsenosti v expanzii do regiónu juhovýchodnej Európy.“

Značky: