Microsoft odštartoval svoju najväčšiu výročnú partnerskú konferenciu Microsoft Inspire, na ktorej sa podelil  o novinky z oblasti partnerskej stratégie, investícií a celkového rozvoja. Názorne tiež predstavil, ako umožňuje spoločnostiam a pracujúcim dosiahnuť viac. 

Tu sú najdôležitejšie novinky z tejto konferencie:

Microsoft 365 je nová komerčná ponuka, v rámci ktorej si môžete zakúpiť spolu operačný systém Windows 10 a balíka kancelárskych aplikácií Office 365

Microsoft Azure Stack ide o úplne nové scenáre využitia hybridného cloudu. Azure Stack je pripravený uskutočňovať objednávky od partnerov jeho uvedenia na trh ako Dell EMC, HPE a Lenovo.

ISV Cloud Embed je vový program, ktorý zjednoduší ISV partnerom nákup služieb Dynamics 365, Power Apps, Microsoft Flow a Power BI ako súčasť “stavebných blokov” na zmodernizovanie existujúcich aplikácií a vybudovanie nových s biznis podporou od Microsoftu.

Inspire News Microsite prináša tiež kľúčové novinky a obsah z podujatia ako rozšírenie globálnej spolupráce medzi KPMG a Microsoftom či Partnerského programu zmiešanej reality, všeobecná dostupnosť Dynamics 365 + LinkedIn Sales Navigator, Surface channel momentum, prehľad nových cloudových služieb Azure & zdrojov pre partnerov, informácie o Schneider Electric IoT riešení pre udržateľné poľnohospodárstvo a mnoho ďalšieho.

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.