Takýto ovládač tu ešte nebol.

Rôzne limitované edície Xbox ovládačov nie sú nič výnimočné, ale tá najnovšia, ktorú spoločne pripravili Microsoft a Paramount, je celkom bizarná. Ide totiž o gamepady, ktoré majú na zadnej strane pripevnený rozprašovač vône a nie hocijakej – ide o vôňu pizze.

Spomínaná limitovaná edícia ovládačov je vlastne reklamou na pripravovaný film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Bohužiaľ, tieto ovládače nie je možné kúpiť. Záujemcovia o ne musia sledovať stránku Xbox Game Pass na Twitteri, najneskôr 13. augusta retvítnuť oficiálny príspevok príslušnej lotérie a veriť, že budú medzi vylosovanými šťastlivcami.

Okrem rozprašovača ide o klasické sériové Xbox ovládače, budú však dostupné v štyroch rôznych farebných verziách – každá podľa niektorej zo známych ninja korytnačiek Leonardo, Rafael, Donatelo a Michelangelo.

Film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem by sa do kín po celom svete mal dostať už teraz v auguste. Viac informácií o ňom nájdete na jeho oficiálnej stránke www.teenagemutantninjaturtlesmovie.com

Zdroj: News.xbox.com

Prečítajte si tiež:

Značky:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.