Dnes bol vydaný nový kancelársky balík Office 2016 for Mac.

Je k dispozícii v 139 krajinách a 16-tich jazykoch. Microsoft na základe spätnej väzby používateľov pripravil veľké aktualizácie a početné zmeny od poslednej verzie tohto balíka. Ako prví ho dostanú zákazníci predplatiteľského programu v rámci Office 365. Ostatní si ho budú môcť kúpiť až v septembri.

Balík bude obsahovať aplikácie Word, Excel, PowerPoint, OutlookOneNote. Office špeciálne pre Macy bol optimalizovaný na režim použitia na celej obrazovke a gestami Multi-Touch. Poteší aj špeciálna úprava graficky prispôsobených prvkov pre displeje Retina.
Samozrejmosťou je napojenie na cloudové služby a tak môžete ďalej pracovať na dokumentoch, ktoré ste vytvorili napríklad na iPade, tablete s Androidom alebo napríklad na PC či on-line aplikácii v prehliadači.
Silnou stránkou je zosilnenie možností tímovej práce na dokumentoch a reálne náhľady počas práce a tiež garantovaná 100%-tná kompatibilita dokumentov nech už boli pripravené na akejkoľvek platforme.

Word

Office-2016-for-Mac-is-here-1_nowat

Excel

Office-2016-for-Mac-is-here-2-1024x596_nowat

PowerPoint

Office-2016-for-Mac-is-here-3_nowat

Outlook
Office-2016-for-Mac-is-here-4-1024x600_nowat

OneNote

Office-2016-for-Mac-is-here-5_nowat

Ďalšie informácie o jednotlivých aplikáciách nájdete v našom predchádzajúcom článku o Preview verzii Office 2016 pre PC.

Zdroj: Office Blog

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.