Sunrise, Acompli (teraz pod názvom Outlook) a do tretice Wunderlist.

Microsoft nezaháľa. Výrobca operačného systému Windows dávnejšie oznámil, že sa bude prioritne zameriavať na mobilné a cloudové služby. Túto stratégiu potvrdil kúpou najlepšieho mobilného kalendára (podľa nás) a najlepšieho mobilného emailového klienta (takisto podľa nás). Najnovšie kupuje aplikáciu, ktorá slúži ako pripomienkovač.

O kúpe aplikácie Wunderlist informuje Wall Street Journal. Výber aplikácie chválime, služieb tejto kategórie sme vyskúšali niekoľko, ale Wunderlist sa nám páčil najviac. Dôvodom je krásne používateľské rozhranie a výborné funkcie. Aplikácia vám pripomenie vaše úlohy a funguje výborne aj z hľadiska skupinovej spolupráce.

Odkúpenie služby Wunderlist nekomentuje žiadna zo zúčastnených spoločností. Cena akvizície sa však údajne pohybuje medzi 100 až 200 miliónmi dolárov. Nie je známe, ako Microsoft aplikáciu využije, avšak pravdepodobne ju prepojí s Outlookom a kalendárom Sunrise. Kalendár mimochodom už dnes umožňuje integráciu pripomienok zo služby Wunderlist.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit