Nový hardvér od Microsoftu príde už čoskoro.

Microsoft len nedávno predstavil nový notebook Surface Laptop Go a vylepšený ARM tablet Surface Pro X. Teraz sa pripravuje na uvedenie vynovených modelov radu Surface Pro a Surface Laptop. Na novinky upozornil portál Windows Central a používateľ cozyplanes na sociálnej sieti Twitter.

Surface Pro 8 a Laptop 4 prinesú minimálne dizajnové zmeny a vylepšenia tak budú hlavne pod kapotou. Naznačujú to prvé fotografie zariadení. Z hľadiska hardvérových vylepšení sa však môžeme tešiť na procesory Intel Core 11. generácie s grafickými kartami Intel Iris Xe. V prípade notebooku Surface Laptop bude k dispozícii aj konfigurácia s procesormi od AMD, konkrétne detaily však nie sú k dispozícii.

Očakáva sa, že Microsoft predstaví nové modely v tichosti, bez samostatnej tlačovej konferencie. Novinky by mali prísť na trh v polovici januára a v prípade tabletu Surface Pro 8 bude k dispozícii aj LTE verzia.

Microsoft Surface Pro 8 a Surface Laptop 4. Zdroj: cozyplanes/Twitter

Zdroj: Windows Central, cozyplanes 

Prečítajte si aj:

Microsoft Surface Laptop Go: Aký je najlacnejší a najkompaktnejší notebook od Microsoftu? (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit