Na akcii Microsoft Ignite v Prahe sme is pozreli aj najnovšie zariadenia Surface, ktoré sa dajú zakúpiť aj na Slovensku.

Surface bol v počiatku tablet s odnímateľnou klávesnicou, teraz je to už celá rodina produktov. Teraz je to plnohodnotný notebook, tiež dotykový panel určený na a prezentácie a stolný all-in-one počítači. Najprv sme si pozreli 13-palcové zariadenie Surface Pro X, ktorý je postavený na platforme procesora ARM od firmy Qualcomm a má aj LTE pripojenie ako aj dotykové pero. Mimochodom, toto zariadenie sme práve teraz dostali na podrobnú recenziu.

Najviac sme sa na akcii Ignite venovali zariadeniu Surface Laptop 3, či je už plnohodnotný notebook bez odnímateľného displeja. Existuje 13 aj 15-palcová verzia a je tu aj telo z hliníka. Zariadenie vyniká mimoriadnou kvalitou klávesnice. Toto zariadenie podrobne predstavujeme v marcovom vydaní TOUCHIT.

Microsoft Surface Laptop 3

Microsoft Surface Laptop 3

Nakoniec vo videu uvidíte najnovšiu verziu vlajkovej lode Surface Pro 7. Je to zariadenie typu 2 v 1 s odnímateľnou klávesnicou doplnené o dotykové pero.

Všetky spomenuté zariadenia používajú operačný systém Microsoft Windows.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.