Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvá práčka značky Miele uzrela svetlo sveta už v roku 1956. Odvtedy prešla spoločnosť veľký kus cesty v oblasti technológií, dizajnu, komfortu aj zodpovedného prístupu k životnému prostrediu. Čo je ale u Miele nemenné už od samotného začiatku, je dôraz na špičkovú kvalitu každého prístroja, ktorý opustí priestory výrobného závodu. Potvrdzujú to aj tri modely Miele – WCA 030 WCS, WED 135 WCS a WWD 120 WCS – ktoré dosiahli najlepšie hodnotenie v teste dTest.

Všetky tri testované modely disponujú výkonným a úsporným ProfiEco motorom, mimoriadne šetrným voštinovým bubnom, ktorý chráni bielizeň pred poškodením, a mnohými ďalšími inovatívnymi funkciami – ako napríklad CapDosing pre automatické dávkovanie špeciálnych pracích prostriedkov v kapsuliach alebo jednoduchým ovládaním práčky (EasyControl alebo DirectSensor, v závislosti od modelu). Práčky Miele sú zároveň testované na dlhodobú životnosť až 20 rokov.

Miele víťazí v testoch

To, že Miele predstavuje tú najlepšiu voľbu pre vašu domácnosť, dokazujú mnohé úspechy a víťazstvá v testoch v rôznych kategóriách. A nie je to len tak náhodou. Všetky spotrebiče Miele musia pred uvedením na trh úspešne prejsť sériou skúšok týkajúcich sa kvality, komfortu pri ovládaní a životnosti.

„Podľa výsledkov testu sú najlepšie a najkvalitnejšie spotrebiče od nemeckej spoločnosti Miele.“

Tento záver často vyplýva z hodnotení testovania domácich spotrebičov na národnej aj medzinárodnej úrovni. V testoch, ktoré vykonával výskumný ústav Stiftung Warentest (StiWa) v Nemecku od roku 2000 do roku 2005, získalo najlepšie ohodnotenie až dvanásť prístrojov Miele. Podobné výsledky potvrdil aj časopis Öko-Test, ktorý sa zaoberá hodnotením prístrojov Miele. Vo Veľkej Británii, konkrétne v testovacej sekcii časopisu “Which?”, sa Miele drží na stupňoch víťazov už niekoľko rokov.

Medzi ďalšie ocenené modely patrí napríklad aj vysávač Complete C3 Cat & Dog, ktorý bol britským magazínom „Which?“ označený dokonca za najlepšie hodnotený vysávač všetkých čias. Nezaostali však ani ďalšie modely vysávačov od Miele. Či už sa pozrieme na holandský magazín „Consumentenbond“ alebo francúzsky test „Que Choisir“, vysávače Miele obsadzujú popredné priečky bez ohľadu na triedu energetickej účinnosti. Pretože kvalita Miele nie je len o číslach.

Značky: