Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

MINI Milano a Garage Italia Customs: MINI Clubman si oblieka šat princa z Walesu, čím podčiarkuje charakter džentlmena dnešnej doby. MINI Milano sa rozhodlo povzniesť DNA nového MINI Clubman jedinečným exemplárom „ušitým na mieru“.

Dealerstvo MINI Milano v spolupráci s dizajnérskym centrom Garage Italia Customs navrhuje jedinečný model MINI Clubman s karosériou inšpirovanou princom z Walesu a štýlom veľkomestského a kozmopolitného džentlmena novej generácie kompaktných vozidiel shooting-brake premium.

Tak ako krajčír zhotovuje šaty na mieru, dokonale prispôsobené líniám tela, aj Garage Italia Customs vzdáva hold britskej značke a oblieka nové MINI Clubman do látky, ktorá má pôvod práve vo Veľkej Británii.

Princ z Walesu, rovnako ako kohútia stopa, rybia kosť alebo škótska kocka vyvoláva predstavu garderóby pravého džentlmena, zatiaľ čo zladenie čierneho a bieleho vzoru so siluetou bohatou na detaily dizajnu nového MINI Clubman pozdvihuje osobitosť značky.

Maurizio Ambrosino, generálny riaditeľ MINI Milano, vysvetľuje: „Značka MINI sa neustále vyvíja a práve sa sústreďuje na záujmy metropolitného džentlmena, preto MINI Clubman predstavuje dokonalý automobil pre individualizáciu, na zhotovenie ideálnych šiat na mieru. To nás pri príležitosti víkendu venovanému novému MINI Clubman priviedlo k spolupráci s Garage Italia Customs, so skutočným centrom štýlu ʻMade in Italyʼ.“

„Taliansky štýl a anglická elegancia sa stretli v Miláne na mieste, kde kreativita, emócie a pokrokové technológie pretvárajú každý projekt na unikátne dielo,“ pokračuje Lapo Elkann, zakladateľ a prezident Garage Italia Customs a Italia Independent Group. „Spolu s Garage Italia Customs a jeho umeleckými majstrami sme chceli vzdať hold najväčšej anglickej krajčírskej tradícii a pri „šate“ MINI Clubman sme sa inšpirovali látkou, ktorú obľuboval aj povestný anglický kráľ Eduard III., ʻprinc z Walesuʼ, a ktorá mu vďačí za svoju popularitu“.

Značky: