Tak sa aspoň šušká na internete. Vlajková loď LG G4 bola pre Európu predstavená v Londýne na konci apríla, v polovici mája v Bratislave a mini verzia by mala debutovať v Nemecku v júni. 

Model sa bude označovať LG G4c bude poháňaný procesorom Snapdragon 410 s kapacitou pamäťou RAM 1 GB. Vo výbave má byť 5-palcový displej 720p, 8 GB pamäťový priestor, čítačka microSD, 8 MPx zadná kamera a 5 MPx predná kamera. Operačným systémom bude Android 5.1 a k tomu nová nadstavba LG UX 4.0.

Na obrázku, ktorý sa objavil na internete vidno zadný plastový kryt s diamantovým vzorom presne tak, ako je to aj na jednej z edícii vlajkovej lode LG G4. Tvar zadného tlačidla na nastavenie hlasitosti a zapínacieho tlačidla tiež odpovedá LG G4. Nie je jasné, či sa objaví mini verzia aj s koženým zadným krytom.

Tento model vychádza z toho, že používatelia si obľúbili zmenšené verzie vlajkových lodí, aj keď ide často o modely s výrazne slabšími technickými parametrami. Čo si myslíte vy? Sú mini verzie vhodné, kúpili by ste si ich?

Pozrite si redakčné video, ako vyzerá LG G4

Zdroj: Android Authority

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.