Pozrite si komentovaný prenos z tlačovej konferencie Sony na MWC 2018. Nezabudnite odoberať náš YouTube TOUCHIT kanál, kde uvidíte všetky technologické novinky.

Pozrite si video:

9:11 – A je tu veľká verzia, Xperia XZ2.

8:53 – Takto vyzerá Xperia XZ2 Compact. Krásne nechty nie sú súčasťou balenia 🙂

8:52 – Konferencia je u konca, náš tím v Barcelone si ide novinky vyskúšať a pozrieť osobne. Prvé dojmy prinesieme už čoskoro.

8:51 – Nové Xperie by mali byť dostupné už o mesiac celosvetovo. Snáď „celosvetovo“ počíta aj so Slovenskou republikou.

8:50 – Interaktívne 3D selfie, nepripomína vám to Apple a jeho funkciu animoji ktorá bola prijatá s posmeškami a teraz je masovo obľúbená?

8:49 – Novinky prinášajú Advanced Motion Eye Camera System, Prvé 4K HDR nahrávanie videa v smartfóne

8:47 – HDR v TV je fajn, v smartfónoch je to zatiaľ vysoko prémiová funkcia a tak rýchlo sa do bežných modelov nedostane.

8:45 – Picture quality je pojem, ktorý firmy často používajú a ľudí naozaj zaujíma. CTO Sony Pictures Enteratinment hovorí o tom, že toto je cesta ďalšieho vývoja displejov a smartfónov ako takých.

8:43 – Verzia Compact je svetovo najmenší telefón s 5″ displejom a HDR displejom.

Dynamic Vibration System – technológia ktorá analyzuje audio signál a premieňa ho na vibrácie. Zaujímavé, aj takto sa dá ešte viac žrať batéria 🙂

8:41 – Okej, ideme na to, na čo všetci naozaj čakáme.

Sony Xperia XZ2 je tu. Takisto aj verzia Compact.

8:38 – Na pódiu vystupuje prezident Qualcomm Inc., ktorý hovorí o rozšírení spolupráce so Sony. Hovorí o ich zatiaľ najlepšom čipe SoC – Snapdragon 845.

8:36 – Firma na to nebude sama a spolupracovať bude so svojimi partnermi. Kým iným, ako operátormi a expertmi na budovanie bezdrôtových sietí, napríklad Ericssonom.

8:35 – Sony si chce odhryznúť z koláča 5G sietí.

8:33 – Xperia Ear Duo – prvý predstavený produkt. Bezdrôtové slúchadlo

8:30 – Začíname na čas 🙂 Najprv úvodné predstavenie o tom, čo všetko chce Sony prinášať na trh a čo všetko má firma v portfóliu.

8:27 – Konferencia by mohla začať na čas. Živý prenos môžete sledovať na Blogu Sony Mobile

7:51 – Informácie, ktoré o novinkách zatiaľ vieme, si môžete prečítať v tomto sumárnom článku

7:50 – Začiatok konferencie je naplánovaný na 8:30. Sledujte ju s nami prostredníctvom tohto priebežne aktualizovaného článku.

7:49 – Sony predstaví priamo na konferencii MWC 2018 v Barcelone svoje novinky. Tešíme sa na nové Xperie . Podľa najnovších správ by mali prísť s novým dizajnom. Jeho hlavnou doménou bude zahnutý zadný kryt a zase o kúsok menšie rámiky okolo displeja.

Na článku spolupracovala Xénia Rybákova.

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.