Teraz ich vidíte, o chvíľu nie.

Samodeštruktívne WhatsApp správy to majú doslova namierené do hlavnej aplikácie a novo vydaná beta verzia ukazuje niekoľko pozoruhodných zmien v spôsobe ich fungovania. WABetaInfo odhalil, že v aplikácii pre Android (verzia 2.19.348) bola funkcia samodeštruktívnych správ aj premenovaná. V minulosti sa označovala ako „Miznúce správy„, pričom v novej verzii je tento spôsob zobrazovania správ nazvaný „Odstrániť správy„. Najnovšia beta verzia tiež mení časové rámce, v ktorých je možné nastaviť automatické odstránenie týchto správ.

V predchádzajúcich beta verziách bolo možné automaticky odstrániť správy po piatich sekundách až hodine. S novým názvom prichádzajú nové možnosti, ktoré umožnia podrobnejšie nastavenie odstránenia správ, ako aj podrobnejšie nastavenie časového rámca. V novej verzii je nastavenie nasledovné – po hodine, dni, týždni, mesiaci alebo roku.

WABetaInfo ďalej poznamenal, že funkcia „Odstrániť správy“ tiež podporuje tmavý režim. Zatiaľ nie je známe, kedy sa táto funkcia dostane do oficiálnej verzie aplikácie WhatsApp. 

Zdroj: WABetaInfo

Prečítajte si aj:

Tipy na vianočné darčeky pre celú rodinu: Inšpirácie zo sveta technológií, časť 2.

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.