V ankete Mobil Roka 2018 môžete teraz vyhrať skvelé slúchadlá Bose SoundSport Free. Tie poskytujú špičkový zvuk a sú skutočne bezdrôtové. To znamená, že nemajú žiadny kábel, stačí ich len vložiť do uší. To umožňuje maximálny komfort počúvania hudby hlavne pri športe. Mimochodom, výborne držia v ušiach a nevypadnú.

Ak by ste ich náhodnou niekde zabudli, dajú sa na diaľku vyhľadať. Hmotnosť každého zo slúchadiel je len 10 gramov. Zároveň sú slúchadlá odolné voči potu nepríjemnému počasiu, nie sú však určené na ponáranie do vody.

Prenosné nabíjacie puzdro umožňuje ich nabitie. Na plné nabitie dokážu prehrávať hudbu až 5 hodín. Môžete ich použiť aj pri telefonovaní, použitý mikrofón dokáže eliminovať okolitý hluk. Súčasťou dodávky sú celkovo tri veľkosti štupľov.

Na spojenie mobilného telefónu a slúchadiel je určená mobilná aplikácia Bose Connect. Slúchadlá sa dajú spárovať s rôznymi zdrojmi zvuku, naraz sa dá ale prehrávať len z jedného zdroja. Cenu do ankety Mobil Roka poskytla spoločnosť  BaSys SK.

Na to, aby ste slúchadlá vyhrali stačí zájsť na stránku www.mobilroka.sk a hlasovať za svojich favoritov. Držíme vám palce, aby ste vyhrali jednu z 12 cien v tejto ankete.

 

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.