Maďarská značka nárazu vzdorných krytov na mobilné telefóny prichádza s novou produktovou líniou.

Mobilfox, ktorý tento rok oslávil 6. narodeniny a prešiel kompletnou obnovou značky. To zahŕňa rebranding komunikácie spoločnosti aj rozšírenie sortimentu. Ponúka prispôsobiteľné odolné kryty na telefóny, ktoré sú skvelou voľbou, ako udržať telefón v bezpečí počas dobrodružstiev. Na výber je veľa možností a spoločnosť ľudí vyzýva, aby ukázali svoj vlastný štýl pomocou personalizovaných krytov.

Odolné kryty Mobilfox
Odolné kryty Mobilfox

Obľúbená značka na slovenskom trhu

Slovenská republika patrila medzi prvé zahraničné trhy, na ktoré vstúpil Mobilfox. Stalo sa tak ešte v roku 2019 a rýchly rast pokračuje aj v tomto roku.

Odolné kryty Mobilfox

Mobilfox uvádza na trh desať nových produktov. Len nedávno firma predstavila svoju novú vlajkovú loď, Full-Shock 3.0 ako vylepšenie predchádzajúceho modelu. Tá ponúka ešte väčšiu odolnosť proti nárazom až výšky 3,5 metra, či vylepšený banánový tvar pre ešte väčšiu bezpečnosť. Vnútro zadného krytu je pokryté vzorom z mikrobodiek, čo zaručuje vyššiu odolnosť a príjemnejší dotyk.

Odolné kryty Mobilfox

Čo za to?

Odolný kryt pre iPhone 13 PRO je dostupný v troch vyhotoveniach v novej odolnej verzii, medzi iným aj v priesvitnej farbe. Cena za tento kryt je 42,40 eur. Pre Samsung Galaxy S22 Ultra je zatiaľ dostupné puzdro z predchádzajúcej odolnej verzii a stojí 33,90 eur.

Zdroj: Mobilfox

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.