Spoločnosť Slovak Lines priniesla do svojej mobilnej aplikácie najjednoduchší spôsob, ako si vyhľadať spoj v regionálnej autobusovej doprave v Bratislavskom samosprávnom kraji.

Aplikáciu Slovak Lines doteraz využívali len cestujúci medzinárodných liniek, ktorí sa pravidelne prepravovali do Viedne, Budapešti alebo na ich medzinárodné letiská. Už v roku 2019 spoločnosť Slovak Lines vytvorila platformu, vďaka ktorej je nákup intuitívny a rýchly na pár klikov, pričom lístky si nemusíte tlačiť a máte ich v mobile stále so sebou.

V minulom roku pribudli možnosti platby pomocou Google Pay, Apple Pay a Maestro One Click Pay a tiež push notifikácie, ktoré slúžia na informácie o nepredvídateľných situáciách alebo novinkách a špeciálnych ponukách Slovak Lines. V aplikácii pribudla aj možnosť nákupu výhodných Travel Passov, čo vyvolalo veľký záujem nielen u pravidelných cestujúcich. Minulý rok stačilo mať jeden Travel Pass, na ktorý mohli zákazníci cestovať na medzinárodných linkách Slovak Lines, pričom neboli limitovaní počtom ciest. V aktuálnej ponuke je Travel Pass za 99 eur, s ktorým je možnosť cestovať každý deň do Viedne či na letisko Schwechat a späť po dobu 30 dní, to znamená 60 jázd, ktorýmkoľvek smerom. Samotnú cestu si užívate v komfortných moderných autobusoch Setra vybavených rýchlym Wi-Fi pripojením na internet.

Ďalší krok? Regio!

Prvým krokom, ktorý prepája aplikáciu s regionálnou autobusovou dopravou v Bratislavskom samosprávnom kraji, je možnosť vyhľadať si najbližší spoj na pár klikov, prípadne si rovno do mobilu stiahnuť aktuálny cestovný poriadok. Najmä nepravidelní cestujúci sa nestrácajú v komplikovaných cestovných poriadkoch a veľmi jednoducho si nájdu najbližší autobus tak, že si len navolia cestu z bodu A do bodu B.

Aké budú ďalšie kroky? „Našou víziou je, že cestujúci v regióne raz uvidia presnú polohu autobusu a aktuálne informácie o jeho prípadnom meškaní, a takisto možnosť kúpiť si cez našu aplikáciu cestovný lístok v regionálnej doprave,“ vyhlásil Pavol Labant, generálny riaditeľ Slovak Lines.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.