Novinka dokazuje, že nekompromisný zvuk je možné docieliť aj bez káblov. Používatelia ocenia aj zvýšenú odolnosť a pokročilé mikrofóny pre bezproblémovú komunikáciu. Spoločnosť Sennheiser predstavila v rámci veľtrhu IFA 2018 plne bezdrôtové slúchadlá Sennheiser Momentum True Wireless.

Výrobcovi sa podarilo priniesť do populárnej kategórie extrémne kvalitný zvuk vychádzajúci z viac ako 70 rokov skúseností so špičkovým audiom. Elegantné slúchadlá s dotykovým ovládaním potešia frekvenčným rozsahom 17 – 21 000 Hz. To zaručuje. že prehrajú bez problémov akýkoľvek počuteľný tón.

Mikrofóny s technológiou Beamforming zaistia perfektný prenos hlasu pri telefonických hovoroch aj bezproblémové ovládanie digitálnych asistentov Apple Siri a Google Assistant. Poslucháči ocenia aj praktickú funkciu Transparent hearing umožňujúcu počuť pri počúvaní hudby okolité zvuky alebo viesť bežnú konverzáciu. Výdrž 4 hodiny na jedno nabitie je možné rozšíriť až na 12 hodín pomocou transportného puzdra, ktoré sa jednoducho nabije cez konektor USB-C. Sennheiser Momentum True Wireless predstavujú moderné riešenie špičkového počúvania hudby, komunikácie a prepojenie s najmodernejšími technológiami. Podstatným detailom, ktorý ocenia predovšetkým športovci, je zvýšená odolnosť voči potu a striekajúcej vode.

Bezkonkurenčný zvuk úplne bez káblov

Pre čo najlepší posluch v sebe Sennheiser Momentum True Wireless spájajú najmodernejšie digitálne technológie s hlbokými znalosťami v oblasti akustiky a konštrukcie slúchadlových meničov. Ich 7 mm membrány umožňujú čistú reprodukciu s frekvenčným rozsahom 17 Hz – 21 kHz. Milovníci hudby si tak môžu byť istí, že budú počuť skutočne každý detail svojej obľúbenej skladby. Zaznejú najhlbšie tóny píšťal z organu, z ktorých sa tají dych, aj najvyššie frekvencia ukrývajúce charakter dychových nástrojov. Aby sa nestratil žiadny detail ani pri prenose hudby z mobilného telefónu, disponujú slúchadlá kodekmi aptX aj AAC. Nechýba dokonca ani kodek aptX Low Latency zaisťujúci perfektnú synchronizáciu obrazu a zvuku pri sledovaní videa či hraní hier.

Elegancia a zvýšená odolnosť

Sennheiser Momentum True Wireless ocení skutočne každý. Ich elegantný vzhľad a minimalistická konštrukcia eliminujúca všetky káble aj hlavový most z nich robí vhodný doplnok pre každú situáciu. Vďaka funkcii Transparent hearing eliminujú aj zbytočné vyberanie slúchadiel z uší, keď je potrebné prerušiť počúvanie a viesť krátky rozhovor napríklad pri platení v obchode. Praktická bude aj pre športovcov, ktorým umožní počuť svoje okolie a hudbu zároveň, čím zvýšia svoju bezpečnosť. Poteší ich taktiež aj odolnosť proti potu a striekajúcej vode, ktorú dokladá certifikácia IPX4.

Značky:

Komentáre sú uzavreté