Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

LG podporí talentovaných profesionálnych hráčov na Ešportovom šampionáte vynikajúcou kvalitou obrazu a výkonnými hernými monitormi UltraGear.

Spoločnosť LG Electronics sa stala oficiálnym partnerom herných monitorov v letnom pokračovaní šampionátu League of Legends Championship 2022 (LEC). V obľúbenej počítačovej hre hráči súťaží od 17. júna. Štúdio šampionátu vybaví LG v rámci sponzorstva hernými monitormi UltraGear, ktoré poskytujú perfektný a komfortný herný zážitok.

Desať profesionálnych Ešportových tímov dorazilo do berlínskeho LEC Štúdia, aby zahájili letnú sériu LEC 2022. Rovnaké podmienky pre všetkých najlepších hráčov League of Legends zaistí vysoko výkonný herný monitor LG UltraGear, ktorý využíva technológiu IPS s 1milisekundovou dobou odozvy Gray-to-Gray (GTG). Vďaka rýchlej dobe odozvy, jasnému obrazu a vysokému výkonu si herné monitory UltraGear dokázali získať verných fanúšikov na celom svete. Teraz ohromia záujemcov o Ešport na jednom z najprestížnejších turnajov v Európe.

Monitory LG UltraGear sa prepojili s LEC Štúdiom už v jarnom stretnutí v tomto roku a spoluprácu plánujú aj v letnej sérii. LG, okrem monitorov UltraGear, ktoré poskytujú ultra-plynulé a ultra-responzívne hranie, sponzoruje taktiež široko populárne súťaže v rámci LEC 2022, ako sú Replays a Match of the Week.

Značky: