Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

BMW pokračuje v spolupráci s ikonickou značkou Montblanc a výsledkom je 5-dielna súprava batožiny, ktorá vynikajúco vyhovuje rozmerom batožinového priestoru nového BMW radu 8 Coupé. Značka Montblanc vytvorila svoju vlastnú víziu batožiny, ktorá spĺňa moderné nároky ľudí s vycibreným vkusom a životným štýlom. Inšpiráciu pritom čerpala z rôznorodého kalifornského prostredia a zámerom bolo vytvoriť takú súpravu batožiny, ktorá by presne vyplnila batožinový priestor nového modelu BMW radu 8 Coupé.

Na mieru vytvorená súprava batožiny Montblanc x BMW Luggage Set sa vyrába ručne vo Florencii, pričom sa používa perforovaná čierna alebo červená koža s čiernymi doplnkami. Exkluzívna súprava je limitovaná na 15 kusov a obsahuje obal na gitaru, vak pre surferov, lodný vak, obal na obleky a aktovku — päť rôznych modelov navrhnutých tak, aby sa spolu dokonale zmestili do batožinového priestoru nového BMW radu 8 Coupé. Vďaka vyberaným materiálom a prvotriednemu spracovaniu vytvára súprava batožiny Montblanc x BMW Luggage Set dokonalý doplnok luxusného modelu značky BMW a podčiarkuje jeho dominantné postavenie.

Profesionálny obal na gitaru dostal výrazný a charakteristický prvok — odnímateľný popruh na rameno. Obal sa vďaka nemu môže nosiť na ramene alebo na chrbte, čím získava moderný nádych. Obal na gitaru má neoprénovú vnútornú výstelku, ktorý poskytuje hodnotnému obsahu spoľahlivú ochranu. Súčasťou sú aj dve praktické vrecká na prednej časti využiteľné na noty a na príslušenstvo ku gitare.

Valcový vak pre surferov dostal sebaistý športový vzhľad s veľkým hlavným oddelením a so samostatným oddelením na príslušenstvo. Praktické popruhy znamenajú, že vak sa dá nosiť aj pohodlne na chrbte.

Naozajstná klasika: lodný vak ikonického športového valcového tvaru ponúka v hlavnom oddelení mnoho priestoru na vaše najlepšie módne kúsky. Lodný vak má aj dve samostatné oddelenia na topánky a na ďalšie príslušenstvo.

Obal na obleky špičkovej kvality s dvojitým skladaním spoľahlivo ochráni obleky a košele pred pokrčením a zašpinením. Premyslený systém odkladacích priestorov umožňuje samostatné uskladnenie odevov, manžetových gombíkov a ďalšieho príslušenstva.

Odolná kožená aktovka s rúčkou predstavuje vynikajúce možnosti uloženia potrebných dokumentov. Nachádzajú sa v ňom hlavné oddelenie s pružným pásom, tri oddelenia so zipsom a dve väčšie oddelenia na príslušenstvo.

Súprava batožiny Montblanc x BMW Luggage Set je momentálne dostupný v priestoroch mníchovského BMW Welt.

Maloobchodná cena odporúčaná výrobcom je 14 990 eur.

Značky: