Sila a výkon sa k sebe vždy perfektne hodia. Takto je zameraný aj telefón moto e7 power.

Zariadenie poskytuje dlhú výdrž na batériu, spoľahlivosť a výkon spolu s kvalitnými fotkami, ktoré sú v jeho cenovej hladine zriedkavé.

Kapacita batérie tohto telefónu je 5000 mAh. Môžete tak prehrávať hudbu až 76 hodín, videá až 14 hodín alebo prehliadať web až 12 hodín na jedno nabitie. Pri bežnej prevádzke na jedno nabitie telefón vydrží pracovať až dva dni, napr. celý víkend.

6,5-palcový displej Max Vision HD+ ponúka výborný zážitok zo sledovania, pomer strán je 20:9, čo je vhodné prte filmy, hry, videohovory a pod. Použitý 8-jadrový procesor s taktom 2,0 GHz je dostatočne výkonný na náročné činnosti bez viditeľného oneskorenia.

Systém dvoch fotoaparátov, ktorým je moto e7 power vybavený postačí na väčšie snímky alebo na malé detaily. Hlavný fotoaparát s rýchlym zaostrovaním a rozlíšením 13 MPx s PDAF (ostrenie pomocou fázovej detekcie) vám umožní realizovať fotografie rýchlo. Objektív Macro Vision vás dostane 4× bližšie k fotografovanému objektu ako štandardný objektív a zachytí aj drobné detaily. Selfie fotoaparát má rozlíšenie 5 MPx.

Kapacita pamäti je len 64 GB, čo môže byť pre videá celkom problém. Ak však potrebujete viac miesta, môžete úložisko rozšíriť až na 1 TB pridaním karty microSD.

Čítačka odtlačkov prstov je umiestnená v logu „batwing“ na zadnej strane telefónu. Špeciálne tlačidlo je pre Google asistenta, na Slovensku ho však zatiaľ až tak nevyužijete.

Telefón moto e7 power je už v predaji a to za odporúčanú cenu 114,90 eur.

Takto dopadla motorola v minulom roku v Telekome

Poznáme najpredávanejšie telefóny za rok 2020 v Telekome (VIDEO TOUCHIT)

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.