Vo výbave údajne nebude chýbať nový 50 Mpx fotoaparát.

O novom nástupcovi série G Stylus sme už párkrát počuli. Dokonca sme sa mohli pozrieť aj na niekoľko renderov, ktoré boli zverejnené portálom OnLeaks ešte koncom roka 2021. Už v tom čase sa predpokladalo, že ide o konečný dizajn. Keďže už poznáme “oficiálny” dizajn tohto zariadenia s dotykovým perom, teraz sa pozrime, čo nám ponúkne aj v iných oblastiach výbavy.

Nové rendery sú údajne ešte bližšie k oficiálnemu dizajnu. Aj napriek tomu, že tentokrát vidíme iba časti smartfónu, tie sa zhoduje s už zverejnenými rendermi z OnLeaks. Na zadnej strane sa nachádza zostava troch fotoaparátov s LED bleskom. Senzor odtlačkov prstov nájdeme v bočnej stene a v hornej časti v strednej časti displeja vidíme selfie fotoaparát.

Súčasťou novej série renderov je samozrejme aj dotykové pero (stylus), ktoré sa zdá, že je oproti predchádzajúcim modelom ešte prepracovanejšie.

Pokiaľ sa pozrieme detailnejšie na technické parametre, tak z úniku vieme vyčítať, že smartfón do svojej výbavy dostane 50 Mpx primárny fotoaparát využívajúci spájanie pixelov 4 do 1. Pravdepodobne hovoríme o rovnakom senzore, ktorý bude použitý aj v prípade Moto G Power. Displej by mal mať rozlíšenie 1080p a obnovovaciu frekvenciu 90 Hz. 

Keďže od uvedenia modelu Moto G Stylus 2021 uplynul už takmer rok, predstavenie tejto novinky očakávame v najbližších dňoch až týždňoch.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.