Na Slovensku je dostupný nový moto g13. Ponúka zlepšené základné funkcie, od realizácie fotografií cez kvalitu displeja a zvuku, až po vysoký výkon so solídnou batériou.

Moto g13

Moto g13 prichádza so snímačom s rozlíšením 50 Mpx a v kombinácii s technológiou Quad Pixel získate živé fotografie aj pri horšom svetle. Vďaka technológii Quad Pixel získate 4x lepšiu citlivosť pri slabom osvetlení pre ostrejšie a živšie snímky. Toto zariadenie je vybavené aj makro fotoaparátom Macro Vision s rozlíšením 2 Mpx a tretím fotoaparátom, ktorým je 2 Mpx hĺbkový senzor. Selfie fotoaparát má rozlíšenie 8 Mpx.

Telefón prichádza s úzkymi rámčekmi a vďaka 6,5-palcovému displeju HD+ s obnovovacou frekvenciou 90 Hz je prepínanie medzi aplikáciami alebo hranie hier plynulé. Hudbu si vychutnáte v Dolby Atmos cez dva veľké stereo reproduktory alebo slúchadlá.

Moto g13 prichádza s 5000 mAh batériou s dlhou výdržou. K dispozícii je 10 W nabíjanie. Toto zariadenie prichádza s procesoraom MediaTek Helio G85, so 4 GB RAM a 128 GB úložiskom. K dispozícii je slot na microSD karty a možnosťou pripojiť sa cez siete Wi-Fi alebo 4G.

Softvér & zabezpečenie

Moto g13 používa čistú verziu systému Android 13 bez softvérových vzhľadov alebo duplicitných aplikácií. Vďaka Material You si teraz môžete prispôsobiť aplikácie podľa farby, témy a jazyka. S funkciou My UX možno zariadenie ovládať jednoduchými gestami a prispôsobiť si nastavenia zábavy.

Výrobca prísľubil aktualizáciu na Android 14 a 3 roky bezpečnostných aktualizácií.

Dostupnosť a cena

Nový moto g13  je dostupný vo farbách Blue Lavender a Matte Charcoal s cenou 179,99 eur.

Motorola moto g13Zdroj: Motorola
Motorola moto g13

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.