Obrovská kapacita batérie bude hlavným argumentom, prečo si kúpiť tento smartfón.

Za jednu z výhod považujeme to, že poskytuje nabíjanie TurboPower s výkonom 30 W. Je to dostatočne rýchle na to, aby nabíjanie 6000 mAh batérie nebolo utrpením. Výrobca pridal aj 6,56“ HD+ displej s frekvenciou 90 Hz. Nie je tu úplná vodoodolnosť, avšak telefón má nanovrstvu, ktorá pôsobí vodoodpudivo.

Ide o cenový tip, ktorého hlavnou úlohou je maximalizovať čas využívania smartfónu. Za cenu 160 eur získavate okrem iného aj procesor MediaTek Helio G85 s frekvenciou až 2 GHz v rámci výkonnejších jadier. Už vo svojom základe bude mať smartfón Android 14 a dostupný bude v pamäťovej verzii so 4 GB alebo 8 GB RAM. V oboch prípadoch bude dostupné virtuálne rozšírenie tejto pamäte prostredníctvom úložiska. Výrobca túto technológiu nazýva RAM Boost.

Nechýbajú stereo reproduktory s podporou Dolby Atmos a 3,5 mm konektor na pripojenie slúchadiel. Na fotografovanie sa bude dať využiť 50 Mpx snímač a makro kamera. Celkovo sú na zadnej strane 2 objektívy, pričom selfie kamera s kruhovým priestrelom uprostred displeja v hornej časti bude mať rozlíšenie 8 Mpx.

Cena: 159,99 eur

Zdroj: Motorola

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.