Telefón už v základe prichádza so systémom Android 14.

Moto g séria si zakladá na tom, aby používateľom priniesla veľmi dobrý pomer cena/výkon. Výrobca chce aj tentoraz zaujať a s cenou 169 eur sa mu to podarilo. Smartfón bude mať 6,5“ displej s frekvenciou 120 Hz. Frekvencia sa bude meniť na základe aplikácií a obsahu, ktoré bude mať používateľ zobrazené. Výrobca prináša aj podporu Dolby Atmos v stereo reproduktoroch.

Postavený bude na procesore Snapdragon 695, ktorý patrí medzi procesory strednej triedy. Jeho hlavnou výhodou bude podpora 5G dátových prenosov. Dostupný bude v 2 pamäťových verziách, a to so 4 alebo 8 GB RAM. Bude podporovať technológiu virtuálneho rozšírenia pamäte o dvojnásobok podľa hardvérovej výbavy. Úložisko sa bude dať rozšíriť o pamäťovú kartu až do kapacity 1 TB. Výrobca prináša tento model so 64, 128 alebo 256 gigabajtovým úložiskom a dostupnosť jednotlivých úložísk sa môže líšiť v závislosti od trhu.

Na fotografovanie je tu 50 Mpx hlavný fotoaparát a 16 Mpx vo forme selfie kamery. Súčasťou hardvérovej výbavy je audiokonektor a konektor USB-C. Batéria s kapacitou 5000 mAh bude podporovať 18 W nabíjanie. V balení dostáva používateľ 20 W adaptér.

Zdroj: motorola

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.