Do predstavenia novinky zostáva iba niekoľko dní.

Vieme, že Motorola má začiatkom augusta predstaviť dve horúce novinky. Pokým o modeli Moto X30 Pro vieme už všetko podstatné, tak o skladacej novinke Razr 2022 zbierame ešte posledné informácie, ktoré presne zapadajú do celej skladačky.

Aj napriek tomu, že Razr 2022 sa objavil na viacerých obrázkoch a fotografiách, tak až teraz získavame detailný pohľad na prednú stranu tohto vlajkového telefónu. Obrázok zverejnený na sociálnej sieti Weibo odhaľuje externý obdĺžnikový displej, ktorý pokrýva veľkú časť steny. Zvyšok zostal vyhradený pre dva fotoaparáty a LED blesk.

moto razr 2022Zdroj: GSMArena
Moto Razr 2022

V príspevku k tomuto obrázku sa uvádza, že vonkajší displej ponúkne rovnakú úroveň ako ten flexibilný. Avšak vzhľadom k jeho rozmerom budú stále existovať určité obmedzenie. Tie však budú menšie, ako v prípade predchodcov tohto modelu.

Zdá sa, že Motorola tentokrát stavila na “víťazný mix” pre Moto Razr 2022 pripravila to najlepšie, čo sa aktuálne na trhu nachádza. Telefón tak bude poháňaný čipovou sadou Snapdragon 8+ Gen 1, ktorú bude dopĺňať až 12 GB RAM a 512 GB vnútorného úložiska.

Skoršie správy naznačili aj ďalšiu vynikajúcu výbavu. V nej sa má nachádzať 6,7-palcová skladacia P-OLED obrazovka s frekvenciou 120 Hz s úplne novým mechanizmom pántu. Na zadnej strane telefónu nájdeme 50 Mpx hlavný a 13 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát.

Uvedenie Moto Razr 2022 a Moto X30 Pro bude 2. augusta.

Zdroj: GSMArena

Titulná fotografia: Motorola Razr

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.