Pozrite si oficiálny dizajn Moto X30 Pro.

O pripravovanej novinke spoločnosti Motorola sme za ostatných niekoľko týždňov priniesli množstvo informácií. Vieme aj, že tento vlajkový telefón bude predstavený 2. augusta v Číne. Očakávame však, že na globálny trh sa dostane pod označením Motorola Edge 30 Ultra. V rovnaký deň očakávame aj uvedenie skladacieho telefónu Motorola Razr 2022.

Moto X30 Pro do svojej výbavy dostane 200 Mpx hlavný fotoaparát a čipset Snapdragon 8+ Gen 1. Pokým sme doteraz poznali iba niektoré technické parametre tohto telefónu, tak teraz sa môžeme pozrieť aj na jeho oficiálny dizajn. V podstate ide o potvrdenie dizajnu, ktorý sme videli už v máji. Keďže väčšina telefónov je z prednej strany podobná, tak dôležitá je tá zadná. Na nej môžeme v prípade Moto X30 Pro vidieť jeden veľký objektív, ktorý dopĺňajú dva menšie.

Moto X30 ProZdroj: GSMArena
Moto X30 Pro

Nová správa z portálu GSMArena nám prináša aj jednu zmenu. Tá sa týka rýchlosti nabíjania. Doteraz sme sa pri rýchlosti nabíjania Moto X30 Pro mohli stretávať s hodnotou 125 W. Rýchlosť nabíjania by však mala byť údajne o niečo nižšia. Vlajková loď by mala podporovať rýchle nabíjanie s výkonom “iba” 100 W. Tak nechajme sa prekvapiť, ktorá hodnota nakoniec “zvíťazí” a dostane sa do výbavy.

Iba pred pár dňami sme tento telefón mohli vidieť aj na porovnávacej platforme Geekbench. Teraz sa však dozvedáme, že najvybavenejší model by mal dostať až 16 GB pamäte RAM a 512 GB vnútorného úložiska.

V telefóne bude nainštalovaný Android 12. Zaujímavým údajom je aj očakávaná dostupnosť v 9 farbách.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.