Smartfón Moto Z Play vynikal práve obrovskou výdržou na jedno nabitie.

Moto Z Play je cenovo dostupnejšia verzia vlajkovej lode Lenovo Moto Z. Oproti prémiovému modelu ponúka najmä veľkú batériu s kapacitou 3510 mAh. V kombinácii s čistým a výborne optimalizovaným Androidom tak dostanú používatelia naozaj veľkú výdrž batérie na jedno nabitie.

Očakávaný nástupca, Lenovo Moto Z2 Play, však podľa najnovších informácií nebude stavať na rekordnej výdrži. Kapacita batérie sa zníži z 3510 mAh na štandardných 3000 mAh. Vďaka tomu bude mať smartfón hrúbku 6 mm a o 20 gramov nižšiu hmotnosť.

Ďalšie špecifikácie neprekvapia. Novinka ponúkne o niečo vylepšené parametre – procesor Snapdragon 626, 4 GB RAM a 64 GB úložisko. Displej bude mať opäť uhlopriečku 5,5 palcov a rozlíšenie Full HD. Zadná kamera s rozlíšením 12 Mpx a clonou f/1,7 by mala ponúknuť lepšiu celkovú kvalitu v porovnaní s terajším 16 Mpx, f/2,0 snímačom. Samozrejmosťou je Android 7.1.1.

Zdroj: Androidandme

Prečítajte si aj:

Unikli prvé fotografie Moto Z2 Force a Moto Z2 Play. Dizajn sa moc nezmenil, pribudol duálny fotoaparát

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit