V príprave je nový model Motorola Edge 50 Neo.

V poslednej dobe neustále vychádzajú na verejnosť nové informácie o telefónoch. Okrem nedávno predstavených skladateľných smartfónov od Samsungu a pripravovaných noviniek od Xiaomi či Googlu nový telefón pripravuje aj Motorola. Táto značka už tento rok predstavila viaceré zariadenia v sérii Edge 50, pričom ju doplní aj ďalší model s prívlastkom Neo. Ten sa doteraz neobjavil v žiadnom úniku a prvé informácie o telefóne zisťujeme práve teraz.

V rámci tohto úniku leaker s prezývkou Sudhansu informuje o pamäťových konfiguráciách telefónu. Motorola Edge 50 Neo príde aj v niekoľkých farebných prevedeniach, pričom aj táto informácia je nám známa. Chýbať nebudú ani certifikované Pantone farby, ktoré sú v sérii Motorola Edge už takmer samozrejmosťou.

Motorola moto edge 40 NeoZdroj: TOUCHIT.sk
Motorola moto edge 40 Neo

Podľa leakera bude nový model dostupný v pamäťovej konfigurácii s 8 GB RAM a 256 GB interným úložiskom. Toto bude základná konfigurácia, ktorá bude zároveň lacnejšia. Ak by záujemcovia o telefón chceli niečo viac, budú mať na výber aj konfiguráciu s 12 GB RAM a 512 GB úložiskom. Motorola Edge 50 Neo bude v predaji v štyroch farebných prevedeniach, ktoré budú Pantone certifikované. Základnými farbami bude sivá a modrá, pričom ich doplní aj farba známa ako poinciana a tiež mliečna farba. Mliečna farba by mala byť svetlá, no zároveň bude mať krémový nádych.

Okrem týchto informácií zatiaľ o telefóne nevieme nič viac. Nie je známe, aký čipset bude poháňať model Motorola Edge 50 Neo a ani leaker sa k tejto otázke nevyjadril. Dátum predstavenia taktiež v súčasnosti nepoznáme, no je možné, že Motorola telefón predstaví v priebehu najbližších týždňov.

Zdroj: 91mobiles.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.