Spoločnosť motorola je konečne pripravená na návrat ku vlajkovým smartfónom. 

Značka zverejnila dátum virtuálneho e-ventu vlajkovej lode, ktorý sa uskutoční 22. apríla o 18:00 nášho času. Nižšie je v ukážkovom videu zobrazená kľúčová informácia, kde je jasne vidieť zahnuté hrany displeja – náznak, že skutočne ide o telefón edge+, ako aj cenovo dostupnú alternatívu, o ktorej sme sa dozvedeli iba prednedávnom.

Pokiaľ budeme vychádzať z dostupných informácií, model edge+ sa bude spoliehať na kombináciu pútavého dizajnu a nekompromisného výkonu. Po stranách zahnutý panel by mal dosahovať 6,7-palca. 

Tak, ako sa na vlajkovú loď roka 2020 patrí, tak aj model edge+ bude vybavený čipsetom Snapdragon 865, 8 až 12 GB RAM v závislosti od výbavy a obrovskou 5 000 mAh batériou.

motorola edge+

motorola edge+, Zdroj: OnLeaks / Pricebaba

Na zadnej strane motoroly edge+ sa bude vynímať fotoaparát so 108 Mpx senzorom, vrátane širokouhlého objektívu  a teleobjektívu. Štandardný model motorola edge dostane do svojej výbavy Snapdragon 765 so 6 GB RAM.

Momentálne nie je známe, kedy bude séria edge dostupná, ani koľko budú jednotlivé verzie stáť. V každom prípade je zrejmé, že spoločnosť motorola sa chce znova etablovať v segmente, ktorý roky ignorovala. To, či motorola dokáže konkurovať smartfónom ako napríklad Galaxy S20, sa dozvieme už čoskoro.

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

motorola edge+ bude prvým smartfónom spoločnosti so 108-megapixelovým fotoaparátom

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.