Motorola po dlhšom čase pripravuje skutočnú vlajkovú loď.

Model edge+ je takmer pripravený prísť vo veľkom štýle. Minulý týždeň sme mohli vidieť prvé rendery telefónu, ktorý do svojej výbavy dostane zostavu troch fotoaparátov. Pokiaľ sú však najnovšie informácie pravdivé, hlavný fotoaparát by mal dokonca dostať až 108 Mpx senzor, čo spraví z modelu edge+ prvý smartfón značky, ktorý dostane fotoaparát s tak vysokým rozlíšením.

Trojica fotoaparátov by mala prísť v zložení – 108 + 16 + 8 Mpx. Motorola one zoom má vo svojej výbave 8 Mpx teleobjektív s 3× priblížením a 16 Mpx ultraširokouhlý objektív. Na základe týchto hodnôt môžeme predpokladať, že okrem 108 Mpx fotoaparátu bude zvyšok výbavy totožný práve s týmto modelom.

motorola edge+

motorola edge+, Zdroj: Gizmochina

Senzor s rozlíšením 108 Mpx je vyrobený spoločnosťou Samsung, aj keď nie je jasné, či to bude verzia Tetracell, ktorú používa Xiaomi, alebo Nonacell. Druhá možnosť je málo pravdepodobná, pretože pri tomto senzore môže byť vyhradená exkluzivita pre model Samsung Galaxy S20 Ultra.

Posledným snímačom na modeli motorola edge+ bude jednotka s rozlíšením 25 Mpx, ktorá bude použitá pre selfie fotoaparát. Veľmi vkusným bude aj celkový dizajn smartfónu s malou dierou v displeji a vodopádovým displejom.

motorola edge+

motorola edge+, Zdroj: Gizmochina

Edge+ bude poháňaný čipovou sadou Snapdragon 865, bude obsahovať 5G pripojenie a 6,67-palcový displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz. Novinka by mala prísť s čistým Androidom, veľkou 5 170 mAh batériou a 3,5 mm jackom pre slúchadlá.

Stále však nepoznáme presný termín predstavenia. Vzhľadom na množstvo informácií, ktoré o tomto smatrfóne už aktuálne máme, môžeme predpokladať, že predstavenie modelu edge+ už nie je ďaleko.

Zdroj: DroidHolic

Prečítajte si aj:

Technológie, ktoré vám pomôžu pri chudnutí

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.