O tomto vlajkovom telefóne sme prvýkrát počuli už začiatkom roka 2022.

Okrem vlajkového čipsetu Snapdragon 8 Gen 1 Plus mal tento model obsahovať aj senzor ISOCELL HP1 s rozlíšením až 200 Mpx. Nové správy však zachádzajú ešte ďalej a prinášajú nám nový pohľad na toto zaujímavé zariadenie.

Portál GSMArena najnovšie zverejnil rendery, ktoré nám ešte viac prezrádzajú o fotoaparátoch a ich dizajne. Z uniknutých obrázkov vieme vyčítať, že hlavný fotoaparát bude mať rozlíšenie 194 Mpx a veľkosť senzora 1/1,5-palca, pričom mu nebude chýbať optická stabilizácia.

Motorola FrontierZdroj: GSMArena
Motorola Frontier

Je tak zrejmé, že skôr spomínaný senzor ISOCELL HP1 od Samsungu sa do tohto smartfónu nedostane. Okrem 194 Mpx fotoaparátu by mal byť súčasťou zostavy aj 50 Mpx ultraširokouhlý a 12 Mpx fotoaparát s 2× optickým priblížením. 

Displej Motoroly Frontier je zakrivený a údajne má uhlopriečku 6,67-palca. Ide o pOLED panel s obnovovacou frekvenciou 144 Hz. Súčasťou prednej steny by mal byť 60 Mpx selfie fotoaparát. Spomínaný čipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus bude v modeli Frontier spolupracovať s 8 alebo 12 GB pamäte RAM, ktorá bude skombinovaná so 128 alebo 256 GB internou pamäťou.

Batériu s kapacitou 4 500 mAh bude možné nabíjať pomocou kábla s výkonom až 125 W.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.