V ponuke budú tri farebné verzie.

Motorola pred koncom roka 2023 predstavila model Moto G84, ktorý vyniká zaujímavými funkciami a dobrou cenou. Zároveň však ide o telefón s kvalitnými fotoaparátmi a dokonca aj 3,5 mm jackom pre slúchadlá. Portál GSMArena informuje, že práve tento telefón už čoskoro dostane nástupcu v podobe modelu Moto G85, ktorý je už dlhšie predmetom viacerých únikov.

Okrem doteraz známych parametrov boli najnovšie zverejnené aj kvalitné rendery, ktoré prezrádzajú viaceré dôležité detaily o Moto G85 v šedej a zelenej farbe. To znamená, že novinka bude celkovo dostupná v troch farebných verziách, vrátane fialovej.

Najnovšia séria obrázkov odhaľuje pomerne prepracovaný dizajn vymykajúci sa zaužívaným stereotypom strednej triedy. Aj vďaka tomu Motorola v tomto segmente čoskoro uvedie telefón so zakriveným OLED displejom s pomerne tenkými rámikmi okolo neho, ako aj prepracovaný ostrovček fotoaparátov prepojený s rámom. Rendery tiež potvrdzujú prítomnosť 50 Mpx hlavného fotoaparátu s OIS.

Malým sklamaním môže byť pomerne slabý výkon, ktorý dizajnu nesiaha ani po členky. Smartfón bude totižto vybavený čipsetom Snapdragon 4 Gen 3 spolu s 8/12 GB RAM a 128/256 GB úložiskom. GPU zastreší Adreno 619.

Pripravovaná novinka má byť na trh uvedená so systémom Android 14 a funkciami Moto Secure na zaistenie bezpečnosti a Ready For pre pripojenie smartfónu a počítača. Verzia 12/256 GB sa bude v Európe predávať za 299 eur, čo je cena modelu Moto G84 5G v čase jeho uvedenia na trh.

Zdroj: GSMArena, EvanBlass

Titulný obrázok: Moto G84 5G

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.