Telefónov so stylusom je ako šafranu.

Ak chcete telefón s dotykovým perom, okrem Samsungu a jeho modelov S22 a S23 Ultra toho na výber príliš mnoho nie je. Jednou z mála alternatív je Motorola s modelom Moto G Stylus.

Na sociálnej sieti Twitter sa v týchto dňoch objavili rendery tohtoročnej verzie tohto radu, teda Motoroly Moto G Stylus 2023.

Na základe renderu sa zdá, že dizajn telefónu bude pomerne štandardný a typický pre smartfóny nižšej strednej triedy. Na obrázku vidieť napríklad celkom široké rámiky okolo displeja či „priestriel“ predného fotoaparáta. Nechýba slot na 3,5 mm jack, čo je postupne čoraz väčšia zriedkavosť. Vnútorné úložisko a pamäť zrejme budú na hodnotách 6 GB/256 GB.

Vzadu sú fotoaparáty dva, ten hlavný má 50 Mpx a clonu f/1.8 (vlaňajší model mal 50 Mpx a f/1.9). Pochopiteľne, nechýba ani stylus, hoci je jasné, že kvalitou a funkciami nebude priamo konkurovať S Penu od Samsungu. Ak však niekomu dotykové pero vyhovuje, ide o zaujímavú lacnú alternatívu, keďže vlaňajší model sa predával za zhuba 260 eur.

Bohužiaľ, žiadne ďalšie konkrétne podrobnosti, ako napríklad hardvérové špecifikácie či cena a dostupnosť zatiaľ nie sú známe.

Zdroj: Twitter.com/OnLeaks

Prečítajte si tiež:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.