Novinka bude patriť do G radu výrobcu.

Spoločnosť Motorola sa zrejme chystá uviesť na trh nový model strednej triedy. Má ním byť Moto G23, ktorý sa mihol na rôznych certifikačných stránkach, ale bez bližších podrobností. Teraz sa však objavil aj súbor detailných renderov tohto pripravovaného telefónu vo vysokom rozlíšení, ktoré ho z hľadiska dizajnu prakticky kompletne predstavujú. Priniesol ich portál Dealntech.com.

Z obrázkov vyplýva, že telefón bude dodávaný minimálne v troch farebných verziách (modrá, sivá a biela) a bude mať dizajn s relatívne plochými hranami a zaoblenými rohmi. Jasne vidieť „priestrel“ selfie fotoaparátu na prednej strane a trojicu zadných objektívov.

Motorola Moto G23Zdroj: Dealntech.com

Keď už o nich hovoríme, G23 by podľa zdroja mal mať mať 50 Mpx hlavný fotoaparát s technológiou Quad Pixel, teda združovaním informácií zo štyroch pixelov do jedného, čo má zabezpečiť lepšie snímky. Doplnený je 5 Mpx ultraširokouhlým a 2 Mpx makro fotoaparátom. Na prednej strane je 16 Mpx selfie kamera.

Medzi ďalšie údajné špecifikácie modelu Moto G23 patrí 6,5-palcový IPS displej IPS s HD+ rozlíšením, (1600 x 720) a obnovovacou frekvenciou 90 Hz, čipset MediaTek Helio G85 a batéria s kapacitou 5000 mAh s 30-wattovým nabíjaním.

Pokiaľ ide o pamäť, základná verzia údajne bude mať 4 GB RAM a 128 GB úložisko a predávať sa vraj bude za 199 eur.

Zdroj: Dealntech.com

Prečítajte si tiež:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.