Ak zvažujete kúpu nového telefónu a máte akurát tak dve stovky, potom máme pre vás tip – Motorola moto g30. V tejto cene má veľa predností, ktoré ponúka.

Vymakaný fotoaparát

Motorola vás ohúri hneď štvoricou fotoaparátov s ktorými odfotíte všetko na čo si spomeniete. Od širokouhlých fotografií s ktorými na Instagrame ohúrite, až po dokonalé macro zábery či portréty s krásnym rozostreným pozadím.

Hlavný snímač má až 64 MPx pre zachytenie tých najjemnejších detailov.

Motorola moto g30

Motorola moto g30

V prednastavenom režime fotí telefón v 16 MPx rozlíšení, čím spája 4 pixely do jedného a vo výsledku lepší dynamický rozsah a oveľa kvalitnejšie fotografie v noci bez zbytočného šumu. Vďaka špeciálnemu nočnému režimu telefón fotky doženie k dokonalosti.

Ultraširokouhlým snímačom zase odfotíte krásne krajinky či mestské scenérie, alebo skupiny ľudí, ktorí by sa jednoducho na spoločnú fotku nevošli.

Úložisko na všetky fotky a videá

Motorola g30 ponúka veľmi štedré úložisko až 128 GB, vďaka ktorému neprídete o žiadne fotky a videá. Navyše si úložisko môžete ešte rozšíriť vďaka slotu na microSD kartu.

O svižný chod zariadenia sa stará Qualcomm Snapdragon 662. V kombinácii s 6 GB operačnou pamäťou môžete súčasne využívať viacero aplikácií.

Motorola moto g30

Motorola moto g30

Extrémne dlhá výdrž na batériu

Motorola sa netají tým, že jej záleží na dlhej výdrži zariadení a preto aj do g30 použila až 5000 mAh batériu, vďaka ktorej telefón budete nabíjať iba raz za niekoľko dní, aj počas častého používania. Súčasťou balenia je aj 20 W TurboPower nabíjačka, ktorá cez USB-C konektor zariadenie nabije rýchlo, aby ste ho mohli takmer okamžite používať.

Kvalitný displej

O takomto displeji sa nám v tejto cenovej kategórií ani nesnívalo. Moto g30 totiž disponuje displejom s obnovovacou frekvenciou 90 Hz. To je skutočne skvelá správa pre všetkých, ktorí si na kvalitný zážitok z používania telefónu potrpia.

Motorola moto g30

Motorola moto g30

Bez zbytočných záťaží a s najnovším Androidom

Motorola je známa tým, že nezaťažuje systém zbytočnými nadstavbami. Nie je tomu inak ani pri tomto telefóne. Vďaka užitočným rozšíreniam Moto, dokážete z telefónu dostať maximum a to bez toho, aby ste mali nainštalované zbytočné aplikácie.

Obrovským ťahákom je aj najnovší Android 11. A oproti konkurencii ponúka aj NFC čip, vďaka ktorému môžete pohodlne platiť priamo použitím telefónu.

Jednoznačne áno

Motorola moto g30 je jednoznačne skvelý telefón pre tých, ktorí chcú najlepší pomer cena/výkon. Získajú svižné zariadenie s kvalitným fotoaparátom, dlhou výdržou na batériu a slobodou pri mobilných platbách.

Článok vznikol v spolupráci s Motorola Slovensko.

Značky: