Výrobca prichádza na trh s ďalším smartfónom a dopĺňa tak inovované číslovanie svojho portfólia. Nápadne podobajúceho sa na Samsung.

Spojitosť tu ale nehľadajte, Motorola má svoje predstavy o smartfónoch podľa danej kategórie. Kým ako tak použiteľný smartfón u Samsungu znamená Galaxy A42, v prípade Motoroly je už novinka moto g31 vysoko použiteľný telefón za super cenu. Tá je stanovená na 199 eur a na Slovensku je vo farebnom variante Mineral Grey.

Motorola moto g315000 mAh batériu a hmotnosť 181 gramov. To podľa výrobcu odpovedá výdrži 36 hodinám na jedno nabitie. Vo výbave je 6,4“ FULL HD+ OLED displej. OLED technológia je v tejto cenovej kategórii výnimočná a zatiaľ to nebýva bežný jav. Výrobca poskytuje trojročnú podporu bezpečnostných aktualizácií a ako jeden z mála telefónov v danej cenovej kategórii podporuje vo firmách Android Enterprise. 

Z pohľadu technickej výbavy tu je procesor MediaTek Helio G85 a 50 Mpx hlavný fotoaparát v rámci trojice objektívov v tomto modely. Vstavané 64 GB úložisko sa dá rozšíriť o pamäťovú kartu s kapacitou 1 TB, prípadne môžete telefón použiť ako Dual SIM.

Zdroj: Motorola

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.