Model Moto Tab G84 sa ukázal na prvých obrázkoch.

Motorola dokonca iba pred pár dňami predstavila nový smartfón s takmer identickým názvom. Áno, avšak leaknutý tablet má v názve označenie Tab. Motorola pritom tvrdí, že čerstvo uvedený 6,5-palcový smartfón je vybavený prémiovými funkciami, a je aj za dobrú cenu. Hlavný fotoaparát má optickú stabilizáciu a rozlíšenie 50 Mpx + 8 Mpx ultraširokouhlý objektív s funkciou Macro Vision. Všetky dôležité informácie o ďalších smartfónových novinkách spoločnosti Motorola nájdete na tomto odkaze.

Moto Tab G84 na prvých obrázkochZdroj: Sudhanshu1414
Moto Tab G84 na prvých obrázkoch

Teraz sa však pozrime na pripravovaný tablet Moto Tab G84, ktorý sa objavil na portáli GSMArena. Okrem obrázkov sa však toho o tablete príliš veľa nedozvedáme, pretože k nim nie sú priložené žiadne špecifikácie. Dobrou správou však je, že obrázky sú pomerne detailné, čo umožňuje vyčítať z nich niektoré parametre .

Na základe popisov bude Moto Tab G84 vybavený 8 Mpx fotoaparátom a nebude chýbať podpora pre dotykové pero a magnetickú klávesnicu a kryt. Tablet dostane celkovo až 4 reproduktory s podporou Dolby Audio a zvukom od JBL.

Zatiaľ čo klávesnica sa bude k tabletu pripájať pomocou magnetických kolíkov, tak stylus sa bude magneticky pripevňovať na zadnú stranu na vyhradené miesto. Na obrázkoch sa nachádza aj selfie fotoaparát, USB-C port na ľavej strane a priehradka na karty na pravej strane. Audiokonektor by ste však hľadali márne.

Aj keď dátum predstavenia, dostupnosť a cena modelu Moto Tab G84 nie sú zatiaľ známe, tak je zrejmé, že model Tab G84 bude priamym nástupcom modelu Moto Tab G70. Rozhodne však ide o dizajnovo podarený kúsok.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.