5,7-palcový telefón má výborné špecifikácie a atraktívnu cenu.

Motorola navrhla svoju najnovšiu vlajkovú loď Moto X Style s dôrazom na výkonnejšie hardvérové parametre. Telefón má 5,7-palcový displej s Quad HD rozlíšením, 6-jadrový procesor Snapdragon 808 s taktom 1,8 GHz a 3 GB operačnej pamäte. Zariadenie bude dostupné so 16 GB až 64 GB úložiskom, pričom nechýba microSD slot s podporou kariet do 128 GB.

Výrobca sa chváli najmä 21MP zadnou kamerou, ktorá je podľa jeho slov najlepšia na trhu. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou nemá prstencový blesk, ale klasický duálny. Telefón opäť ponúkne viacero možností, ako si zariadenie môžete prispôsobiť. Operačný systém je Android 5.1.1 v čistej verzii – teda bez akýchkoľvek grafických úprav a predinštalovaných aplikácií.

Motorola sa chváli aj rýchlym nabíjaním. Telefón stačí nabíjať 15 minút a získate výdrž na 10 hodín. Podobnú funkciu má aj Samsung Galaxy S6 (edge). V tomto prípade vám 10 minút nabíjania zabezpečí prevádzku počas 4 hodín.

Motorola Moto X Style sa dostane do predaja v septembri. V Amerike bude stáť atraktívnych 399 dolárov. Oficiálna dostupnosť pre náš trh je zatiaľ neznáma. Dodajme, že k dispozícii bude aj nová generácia 5,5-palcového modelu Moto X Play. Tá je o 100 dolárov lacnejšia, má trochu menej výkonu, avšak takisto sa chváli 21MP fotoaparátom.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit