Motorola predstavila balík nových nástrojov a služieb pre malé a stredné podniky s názvom „Moto Essentials for Business“

Ako ukázali prieskumy, iba štvrtina zamestnancov má k dispozícii vyhradené pracovné smartfóny. Štúdia tiež odhalila, že takmer polovica zamestnancov malých a stredných podnikov má pocit, že používanie vlastného smartfónu v práci ohrozuje ich bezpečnosť.

Malé a stredné podniky čelia viacerým technologickým výzvam, ktoré ovplyvňujú ich rast a ziskovosť. Medzi tieto výzvy patrí prispôsobenie sa vyvíjajúcim sa technológiám s obmedzenými odbornými znalosťami v oblasti IT, ochrana pred vznikajúcimi hrozbami a kybernetickými útokmi a účinné riadenie bezpečnostných rizík spojených so zásadami „bring-your-own-device“ (prines si svoje vlastné zariadenie).

Moto Essentials for Business pomáha manažérom IT v malých a stredných podnikoch riešiť ich kľúčové potreby v oblasti mobility, prináša bezproblémovú podporu IT, správu zariadení, zvýšenú produktivitu a pridané funkcie zabezpečenia, ako aj cloudové riešenia v spolupráci s lídrami v odvetví, ako je napríklad Google Workspace. Vďaka tomu si malé a stredné podniky môžu flexibilne vybrať z rôznych ponúk prispôsobených ich špecifickým potrebám.

Tieto podniky takto môžu:

  • Prijímať podporu 24 hodín denne, 7 dní v týždni: Pomoc pri riešení potrieb mobilných zariadení je nepretržitá, čím sa eliminuje potreba špecializovaného oddelenia IT. 
  • Bezproblémovo nastavovať mobilné zariadenia: Umožňuje zamestnancom rýchlo začať pracovať s bezdotykovou registráciou a 30-dňovou podporou pri registrácii.
  • Jednoducho spravovať zariadenia: Môžu sa spoľahnúť na tím odborníkov spoločnosti Motorola, ktorí spravujú aplikácie a nastavenia zariadenia na diaľku, čím poskytujú flexibilitu a kontrolu na cestách.
  • Zlepšiť produktivitu zamestnancov: Zvýšiť efektivitu tímu pomocou cloudových nástrojov produktivity vrátane spoločných úprav dokumentov, plánovania schôdzok, správy úloh, integrovaných elektronických podpisov a funkcií založených na AI, ako sú inteligentné odpovede a automaticky generované súhrny.
  • Chrániť zariadenia pomocou ochrany zariadení poháňaných umelou inteligenciou: Zlepšiť zabezpečenie zariadení pomocou detekcie hrozieb poháňanou umelou inteligenciou, ktorá identifikuje a pomáha neutralizovať riziká v reálnom čase.
  • Zvýšiť odolnosť podniku pomocou cloudového zálohovania: Ochrana kritických údajov, minimalizovanie prestojov, zaistenie šifrovania typu end-to-end a podpora flexibilného zdieľania dokumentov a prístup k údajom.

Moto Business Essentials zaisťuje, že malé a stredné podniky môžu optimalizovať svoje rozpočty predplatením pevných mesačných platieb. Malé a stredné podniky, ktoré majú záujem dozvedieť sa viac o Moto Essentials for Business, môžu kontaktovať našich odborníkov na tejto stránke.

Zdroje: Motorola 

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.