Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Svetoví odborníci na konzistenciu a presnosť farieb z Pantone Colour Institute™ predstavili farbu roka Pantone, aby zdôraznili symbolickú povahu farieb a zároveň ukázali, ako naše výbery farieb odrážajú dianie v našej kultúre v danom období. Farba roka Pantone sa vyberá na základe analýzy globálnych trendov a tém počas celého roka a zohľadňuje všetky aspekty spoločnosti od módy po marketing, sociálne médiá a dokonca aj politiku.

Prostredníctvom exkluzívneho globálneho partnerstva spoločnosti Motorola so spoločnosťou Pantone v kategórii smartfónov je vidieť ako sa technológie a farby môžu prepájať, aby poskytovali priestor na vyjadrenie, podporovali kreativitu a odomykali pohlcujúce zážitky. Na podporu tohto poslania predstavuje spoločnosť Motorola špeciálnu edíciu smartfónu motorola edge 30 fusion vo farbe Pantone Farba roka 2023, PANTONE 18-1750 Viva Magenta, odvážnom odtieni, ktorý píše nový príbeh.

Motorola edge 30 fusion
Motorola edge 30 fusion

Motorola edge 30 fusion ponúka výkon na úrovni vlajkovej lode v neuveriteľne tenkom zariadení s prepracovaným dizajnom. Vďaka špičkovým vlastnostiam vrátane bezokrajového 6,55-palcového displeja pOLED s obnovovacou frekvenciou 144 Hz1, mobilnej platformy Snapdragon® 888+ 5G a pokročilého 50 MPx systému fotoaparátu s OIS je motorola edge 30 fusion dokonalým priesečníkom výkonu a krásy – a skvele stelesňuje Pantone Farbu roka 2023.

Motorola edge 30 fusion
Motorola edge 30 fusion

Okrem existujúcej spolupráce spoločnosti Motorola v kategórii smartfónov, jej materská spoločnosť Lenovo tiež ohlasuje širšie globálne partnerstvo pre kategóriu technológií s Pantone pre Farbu roka 2023, výhradne pre počítače a tablety. Účastníci predstavenia farby roka Pantone sa tiež ponorili do „Magentaverse“ zážitku prostredníctvom inteligentných okuliarov Lenovo ThinkReality A3 s rozšírenou realitou.

význam Viva Magenta

Pantone Farba roka 2023, Viva Magenta vyjadruje, čo znamená nadšené prepojenie virtuálneho a fyzického sveta. Tento silný odtieň, zakorenený v červenej s chladnými modrými podtónmi, je inšpirovaný prírodou a skúmaný prostredníctvom technológie, pričom odhaľuje viacero rozmerov a nový spôsob tvorby. Keď sa zapájame do viacerých priestorov a miest súčasne, stierame hranice toho, čo je hmotné a digitálne, a vytvárame si vlastnú hybridnú identitu. Viva Magenta symbolizuje tento vzťah a zdôrazňuje, ako spotrebitelia využívajú elektroniku na posilnenie svojich rôznych osobností a rozvíjanie vlastného mnohostranného sebavyjadrenia – pocitu, ktorý je  dokonale v súlade s étosom posilnenia postavenia značiek Lenovo a Motorola.

Motorola edge 30 fusion
Motorola edge 30 fusion

„Naše exkluzívne globálne partnerstvo so spoločnosťou Pantone v kategórii smartfónov sa posúva do ďalšej fázy, keďže sme jediným výrobcom smartfónov, ktorý uviedol na trh zariadenie v Pantone Farbe roka 2023. Umožňujeme tým spotrebiteľom objavovať, vytvárať a prekonávať hranice prostredníctvom technológie.“ povedal Ruben Castano, výkonný riaditeľ zákazníckej podpory a dizajnu spoločnosti Motorola, spoločnosti Lenovo. „Táto farba skutočne odráža kultúrny moment, v ktorom sa nachádzame, a tešíme sa, že tento silný odtieň prinesieme do smartfónov motorola edge 30 po celom svete.“

,,Bolo mi cťou objavovať ‚Magentaverse‘ spolu so spoločnosťou Motorola a motorola edge 30 fusion.” povedala Elley Cheng, viceprezidentka a generálna riaditeľka spoločnosti Pantone. „Všetkých nás spája presvedčenie, že dizajn, inovácia a osobné vyjadrenie môžu vytvárať kreatívnejšie riešenia a pestovať budúcnosť, ktorá podporuje radosť a optimizmus.

Preskúmajte vizuálno-zvukový zážitok s MOTO BUDS 600 ANC

Viva Magenta je o ponorení sa do nových technológií, svetov a zážitkov. S cieľom pomôcť používateľom na tejto ceste, spoločnosť Motorola spojila špeciálnu edíciu motorola edge 30 fusion s novými bezdrôtovými slúchadlami MOTO BUDS 600 ANC. MOTO BUDS 600 ANC sú vybavené technológiou Snapdragon SoundTM, ktorá prináša špičkový zvuk a zároveň ponúka hybridné aktívne potlačenie hluku. Či už si teda zdriemnete v lietadle, prijmete hovor na rušnej ulici alebo počúvate hudbu v hlučnej kaviarni, môžete očakávať vysoké rozlíšenie a krištáľovo čistý zvuk bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Medzi ďalšie funkcie patrí Bluetooth multipoint, ktorý vám umožňuje pripojiť sa k dvom zariadeniam súčasne, a rýchle párovanie s Google, ktoré vám umožní spárovať slúchadlá s telefónom jediným klepnutím. Keď je čas slúchadlá odložiť, bezdrôtové nabíjacie puzdro vám poskytne až 28 hodín batérie2, kým ich budete musieť znova nabiť.

Motorola edge 30 fusion
Motorola edge 30 fusion

Okrem toho slúchadlá MOTO BUDS 600 ANC prichádzajú vo farbe PANTONE 19-2118 Winetasting, čo je odtieň navrhnutý ako doplnok ku Pantone Farbe roka 2023 a k špeciálnej edícii motorola edge 30 fusion. Vytvárajú tak skvelý pár a nový základ do vášho šatníka.

Špeciálna edícia motorola edge 30 fusion vo farbe Pantone Farba roka 2023, Viva Magenta, bude k dispozícii na vybraných trhoch po celom svete. MOTO BUDS 600 ANC sa bude predávať v balíku so špeciálnou edíciou motorola edge 30 fusion na vybraných trhoch po celom svete.

Značky: