Čoraz častejšie môžeme počuť o prichádzajúcej vlajkovej lodi spoločnosti motorola.

Naznačuje to aj obrázok zobrazujúci smartfón výrobcu, ktorý by mohol prísť s podporou dotykového pera. S touto informáciou prišiel známy leakster Evan Blass. Motorola sa dlhšie zameriava na strednú triedu smartfónov, pričom aktuálne sa jej otvára priestor aj na uvedenie skutočnej vlajkovej lode. Aj napriek tomu, že o tomto zariadení vieme pomerne málo informácií, o pripravovanej vlajkovej lodi spoločnosti motorola sa hovorí už zopár mesiacov.

vlajková loď motorola s dotykovým perom

zdroj: @evleaks

Spoločnosť motorola sa v súčasnosti sústredí na úspešné spustenie predaja modelu motorola razr, ktorý prináša veľkú dávku nostalgie s modernou výbavou. Posledným telefónom spoločnosti motorola, ktorý ponúkal vlajkové parametre a mohol s konkurenciou súperiť aj v tomto segmente, bol model moto Z2 z roku 2017

Čoskoro sa môže konkurencia medzi prémiovými telefónmi opäť rozšíriť aj o zástupcu z radov motoroly. Dotykové pero vo výbave pomôže tomuto novému smartfónu vyniknúť, pretože na trhu je veľmi málo zariadení, ktoré stylus ponúkajú. Sme zvedaví, ako dokáže motorola využiť potenciál prepojenia dotykového pera so softvérom.

zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

motorola one zoom: Cenový tip na smartfón s 3× zoomom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.