Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Program Mobile Breakthrough Awards 2021 oceňuje špičkové mobilné a bezdrôtové spoločnosti a riešenia na celom svete

Mobile Breakthrough, popredná nezávislá organizácia poskytujúca informácie o trhu, ktorá identifikuje špičkové spoločnosti, technológie a produkty na globálnom trhu s bezdrôtovými a mobilnými zariadeniami, oznámila, že spoločnosť Motorola Mobility, dcérska spoločnosť spoločnosti Lenovo, bola vybraná ako víťaz ocenenia „Poskytovateľ mobilných bezpečnostných riešení” v piatom ročníku programu Mobile Breakthrough Awards.

Bezpečnosť je jadrom životného cyklu produktu v spoločnosti Motorola. A keďže sa mobilné hrozby neustále vyvíjajú, pričom kľúčovým princípom dizajnu je priama spätná väzba od zákazníkov, spoločnosť Motorola predstavila ThinkShield pre mobilné zariadenia. Vďaka tomuto rozšíreniu portfólia ThinkShield spoločnosti Lenovo, Motorola poskytuje podnikovým zákazníkom 360 ° ochranu na podnikovej úrovni, počnúc vstavanými funkciami zabezpečenia z dôveryhodného dodávateľského reťazca, pridaním do reťazca dôvery hardvér a čistý operačný systém, a prináša pokročilú bezpečnosť a spravovateľnosť prostredníctvom voliteľných riešení založených na AI, ako je Moto Threat Defense od Zimperium a moto OEM config.

Sudhir Chadaga, Hlavný strategický riaditeľ, Motorola vraví Vďaka ThinkShield pre mobilné telefóny si môžu byť naši zákazníci istí, že ich zariadenia sú chránené komplexným riešením zabezpečenia a správy zariadení, ktoré poskytuje vylepšené vstavané zabezpečenie, ako aj pokročilú ochranu pred hrozbami na základe AI z nášho Moto Threat Defense od Zimperium.”

Poslaním výročných cien Mobile Breakthrough Awards je oceniť excelentnosť a oceniť inovácie, tvrdú prácu a úspech v mnohých kategóriách mobilných a bezdrôtových technológií, vrátane cloud computingu, správy mobilných zariadení, bezdrôtových a širokopásmových sietí, analýzy mobilných zariadení, internetu vecí a Smart City a mnohých ďalších. Všetky nominácie boli hodnotené nezávislou porotou expertov v rámci bezdrôtového priemyslu.

James Johnson, výkonný riaditeľ, Mobile Breakthrough uviedol Smartfóny sú jadrom nášho obchodného a osobného života a spoločnosti aj jednotlivci potrebujú vo svojich zariadeniach dodatočné zabezpečenie, ktoré môže pomôcť chrániť ich citlivé údaje a chrániť pred potenciálnym zneužitím ich osobných údajov. Je to ešte dôležitejšie, pretože naše telefóny sa používajú pri práci na diaľku.“

Motorola sa snaží prinášať zmysluplné inovácie. A v tomto duchu pokračuje aj ThinkShield pre mobilné zariadenia, aby zákazníci v tomto svete neustále rastúcich mobilných hrozieb mohli byť pokojní.

Ak sa chcete dozvedieť viac o Thinkshield pre mobil, navštívte: https://www.motorola.com/us/thinkshield/p

Značky: