MSI na virtuálnej tlačovke predstavilo novú sériu notebookov s označením „Business and Productivity“ s procesormi 11. generáce Intel Core a sú to notebooky certifikované na platforme Intel Evo.

Notebooky MSI Summit

Notebooky MSI Summit aj novým logom výrobcu

Nový rad notebookov je zameraný na podnikových používateľov a obchodných cestujúcich. Nové notebooky sú vybavené najnovšími procesormi 11. generácie Intel Core a zodpovedajú požiadavkám na prácu mimo kancelárie v súvislosti so šírením nákazy COVID-19.

Derek Chen, riaditeľ predaja a marketingovej divízie notebookov predstavil tri nové rady notebookov spoločnosti MSI: Summit, Prestige a Modern. Zároveň ulkázal aj nové logo firmy MSI, ktoré má evokovať spoľahlivosť produktov od tejto spoločnosti a zároveň je v súlade s meniacou sa dobou v duchu minimalizmu.

Nový rad notebookov je zameraný na potreby obchodníkov a celých spoločností

Biznis notebooky MSI aú zamerané na mobilitu a výkon a prichádzajú so štíhlym hliníkovým šasi s odolnosťou podľa vojenských štandardov. Zároveň obsahujú najnovšie procesory 11. generácie Intel s integrovanou grafikou Intel iris Xe. Technológia TPM 2.0 poskytuje podnikové zabezpečenie a chráni dáta. Medzi exkluzívne výhody rady notebookov Summit patrí potlačenie šumu v pozadí pri videokonferenciách založené na umelej inteligencii, výdrž batérie presahujúca 10 hodín (pri sérii notebookov B), multidotykový displej a rozpoznávanie tváre za pomoci infračervenej kamery Windows Hello v E sérii týchto notebookov.

Na prezentácii sme videli aj MSI Prestige 14 Evo, jeden z prvých notebookov, ktoré majú certifikáciu na platforme Intel Evo.

MSI Prestige 14 Evo

MSI Prestige 14 Evo

Tlačovka končila krátkym pohľadom na prichádzajúce zariadenie MSI Summit E13 Flip s displejom otočným o 360°. Ten kombinuje výhody notebooku a tabletu.

Predstavené zariadenia sa začnú predávať od tohto októbra.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.