Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rozlúčte sa s nekonečným elektronickým neporiadkom a privítajte nový Panasonic MULTISHAPE – prvý modulárny systém osobnej starostlivosti na trhu, ktorý vám dáva slobodu výberu z celého radu potrieb na každodennú osobnú starostlivosť – od holenia, zastrihávania vlasov a brady, cez úpravu chĺpkov na tele, zastrihávanie chĺpkov v ušiach, nose aj na tvári až po čistenie zubov.

Tento systém s iba jedným telom a rôznymi nástavcami vám umožní vytvoriť jedinečnú kombináciu, ktorá bez problémov zapadne do vašej každodennej osobnej starostlivosti a poskytne vám flexibilitu na každú príležitosť – chápeme totiž, že život je v neustálom pohybe. Zariadenie MULTISHAPE, v ktorom sa snúbia jednoduchosť a dômyselnosť, je šetrné k životnému prostrediu a bolo navrhnuté tak, aby minimalizovalo vašu uhlíkovú stopu bez toho, aby ste museli robiť ústupky vo svojej bežnej starostlivosti.

Inšpirované cieľom udržateľného rozvoja OSN 12: Spoločnosť Panasonic sa pri vývoji zariadenia MULTISHAPE zamerala na odstránenie zbytočných materiálov na zariadeniach používaných v bežnej osobnej starostlivosti. Namiesto výrobku s desiatkami prídavných nástavcov, ktorých sa často ani nedotknete a ktoré spotrebovávajú drahocenné zdroje, má MULTISHAPE iba jednu dobíjaciu batériu v rukoväti, ktorá sa stará o všetky funkcie využívané pri osobnej starostlivosti, ktoré si sami zvolíte.  Využíva tak iba skutočne potrebné zdroje.

Modulárny systém MULTISHAPE však nie je prínosom iba pre životné prostredie, prostredníctvom rôznych nástavcov vám zároveň dáva možnosť flexibilne meniť funkcie využívané pri osobnej starostlivosti – a to podľa toho, ako sa vyvíjajú vaše potreby. Systém, ktorý vás bude skutočne sprevádzať pri osobnej starostlivosti – či už sa snažíte o profesionálny vzhľad pred odchodom do práce, úpravu zovňajška na víkend s rodinou, alebo sa chcete ukázať v tom najlepšom svetle na slávnostnej večeri. Základom tohto systému je kvalita a odolnosť, ktorá vám umožní vyzerať čo najlepšie každý deň – všetkých päť ponúkaných nástavcov je vybavených inovatívnymi technickými riešeniami a prvotriednym spracovaním od spoločnosti Panasonic: každý zastrihávač a holiaci strojček je vybavený špičkovou japonskou technológiou čepelí Panasonic, pričom holiaci strojček navyše využíva čepele z nehrdzavejúcej ocele brúsené nanotechnológiou. K dispozícii je päť nástavcov, ktoré je možné kúpiť samostatne podľa osobných preferencií:

  • Zastrihávací nástavec na bradu a vlasy – zastrihávanie s presnosťou až 0,5 mm umožňuje špeciálne ostrie a konštrukcia; tento zastrihávací nástavec je určený najmä na oblasti, ktoré vyžadujú presnosť – vlasy, brada, okolie uší a kotlety. Ľahko sa ovláda pomocou nastavovacieho kolieska, ktoré umožňuje zastrihávať od 0,5 mm do 20 mm s dvoma prídavnými hrebeňovými nástavcami. Nástavec je bezpečný na použitie v sprche.
  • Zastrihávací nástavec na bradu, vlasy a telo – je vybavený širšou čepeľou rovnakej kvality a ostrosti; tento zastrihávací nástavec je určený na rýchle zastrihávanie vlasov alebo iných väčších plôch, pričom dĺžku strihu je možné nastaviť od 0,5 mm do 30 mm v jednotlivých krokoch po 0,5 mm. Dodáva sa so štyrmi ďalšími hrebeňovými nástavcami vrátane jedného špeciálneho na zastrihávanie chĺpkov na tele. Je vodovzdorný pri použití v sprche.
  • Holiaci nástavec s tromi ostriami – je vybavený pružnou hlavou s tromi samostatnými plávajúcimi ostriami, ktoré sa rovnomerne a tesne prispôsobia kontúram tváre a zaistia dôkladné a rovnomerné oholenie, ktoré je pre pokožku príjemné. Skvele sa hodí na vytváranie individuálnych štýlov brady a na čistenie krku, nech už máte strnisko, alebo dlhšiu bradu.
  • Zastrihávací nástavec na chĺpky v nose a ušiach a na tvári – tento zastrihávací nástavec je určený na pohodlné zastrihávanie týchto citlivých oblastí a je vybavený obojstrannými ostriami na efektívne zastrihávanie bez ťahanie. Funkcia vysávania odstraňuje zatúlané chĺpky a špecializovaný čistiaci systém Vortex využíva vodu na ľahké a dôkladné čistenie zastrihávacieho nástavca.
  • Nástavec s elektrickou zubnou kefkou – využíva sonickú vibračnú technológiu a dodáva sa s dvoma typmi kefkových hláv. Ultrajemná hlavica s 0,02 mm štetinkami dosiahne do parodontálnych káps a zaistí hĺbkové čistenie, ktoré účinne odstráni plak a baktérie z medzizubných priestorov či okolia zubov. Zároveň je šetrné k zubom a ďasnám. Hlavica multi-fit je unikátne navrhnutá s chumáčikmi plochých štetiniek na oboch okrajoch a uprostred kefky na dôkladné čistenie. Dodáva sa s ochranným krytom, ktorý udržuje kefky hygienické.

Systém MULTISHAPE sa zaobíde bez niekoľkých typov zariadení, nabíjačiek a batérií a zároveň poskytuje prvotriednu a prispôsobiteľnú osobnú starostlivosť. Túto flexibilitu poskytuje s ohľadom na životné prostredie. Keď príde čas na výmenu konkrétnej jednotky, je možné jednotlivé diely ľahko vymeniť, bez nutnosti zbaviť sa celého produktu. Tým sa zabráni zbytočnému vyhadzovaniu vzácnych minerálov a ďalších materiálov v batérii.

Okrem toho má systém MULTISHAPE na mieru šitý minimalistický a elegantný dizajn, je ľahký, kompaktný a ľahko prenosný a dodáva sa s cestovným puzdrom. To umožní elegantný spôsob cestovania, či už sa vydáte za rodinou a priateľmi, na romantickú dovolenku, svadbu alebo pracovnú cestu.

Využitie inovatívnych technológií, japonskej techniky a remeselného spracovania na výrobu produktov osobnej starostlivosti, ktoré vám pomôžu vyzerať a cítiť sa čo najlepšie – to sú vlastnosti, ktoré robia zo spoločnosti Panasonic japonskú jednotku v oblasti elektronickej osobnej starostlivosti* a vďaka ktorým je nový systém MULTISHAPE kľúčom k vašej osobnej starostlivosti.


Značky: