TAB3 10 Business je Android tablet pre pracovné využitie. TAB3 7 a TAB3 8 sú navrhnuté pre rodiny.

Tablety TAB3 7 a TAB3 8 sú všestranné zariadenia, fungujú na štvorjadrových 1,0GHz procesoroch, disponujú 2MP predným a 5MP zadným fotoaparátom a kinematografickým ozvučením Dolby Atmos. Sú tiež dostupné s možnosťou podpory 4G LTE pre ultra rýchle internetové pripojenie, kým ste v pohybe a na cestách.

Kompaktný a pestrofarebný TAB3 7 je vybavený jasným 7″ SD IPS displejom a je určený pre mobilný a aktívny životný štýl mladších užívateľov, ktorí čas radi trávia vonku. Vode odolná vrstva znamená, že užívatelia si ho môžu vziať so sebou takmer kamkoľvek a bez obáv, že sa ošpliecha – do kuchyne, do dažďa alebo dokonca aj do kúpeľne.

Vďaka 8″ HD IPS displeju a predným duálnym reproduktorom, vylepšeným kinematografickým ozvučením Dolby Atmos je  TAB3 8 perfektným multimediálnym spoločníkom na dlhé výlety aj používanie doma. Toto všestranné zariadenie skvelé pre všetkých členov rodiny, prináša podporu používania viacerými užívateľmi, takže užívatelia ho môžu zdieľať so svojimi tínedžermi alebo mladšími deťmi. Podobne ako TAB 3 7, tiež poskytuje bezpečné surfovanie na internete a obmedzený prístup ako aj bezpečné režimy sledovania obsahu pre deti vďaka Detskému režimu.

Spoločnosť Lenovo takisto predstavila model TAB3 10 Business, Android tablet zostrojený pre používanie pri podnikaní. TAB3 10 Business je navrhnutý ako praktická možnosť zariadenia pripravená pre firmu a aj zamestnanca, spájajúca výkon a univerzálnosť platformy Android 6.0 s optimalizáciou a službami, ktoré pre sú pre biznis profesionálov najdôležitejšie. Tablet ponúka plnú podporu Android For Work a celý rad bezpečnostných a šifrovacích možností.

Zariadenie má predinštalované aplikácie Android for Work apps (Android aplikácie pre prácu), Google Play for Work a režim Kiosk, ktorý používateľom umožňuje urobiť z ich tabletu interaktívny kiosk. Tablet tiež podporuje odborné riešenia pre riadenie triedy, správu predajní a e-Health a má odolnosť na úrovni štandardu IP52. Jeho základom je 10-palcový Full HD IPS displej a štvorjadrový 1,3GHz procesor + výdrž až do 12 hodín. Keďže ide o pracovný tablet, ponúka plnohodnotné USB on-the-go pre jednoduché pripojenie externého úložiska, Y- a T- konektory, RJ45 káble alebo čítačky kariet. Túto škálu dopĺňajú široké možnosti konektivity, vrátane NFC, dvojpásmové Wi-Fi AC full GPS a voliteľná možnosť 4G. Zariadenie sa dostane na trh v júli 2016.

Značky: